Matchsnack: Ny publikfest väntar i Malmö Arena
#smslutspel20172017-03-27
Redhawks är tillbaka i Malmö Arena för en ny publikfest. Den sjätte SM-kvartsfinalen mot grundseriesegrande Växjö Lakers väntar och Redhawks har chans att avancera vidare till semifinal. Nära 9000 har redan säkrat sin plats till matchen och samma tryck som senast är att vänta!

Växjö Lakers drog det längsta strået senast och tvingade fram en sjätte match i Redhawks kvartsfinalserie mot smålänningarna. Den spelas i Malmö Arena i kväll och Redhawks har en ny chans att säkra ett avancemang till semifinal.

Efter fem fina insatser föll Redhawks tillbaka något senast och stod inte att känna igen under andra och tredje perioden.

Nästan 9000 har säkrat sin plats till kvällens match. Det lutar åt SM-slutspelets högsta publiksiffra hittills och en lika fantastisk stämning som i senaste hemmamatchen. Du vill inte riskera att missa när Redhawks, tillsammans med publiken, skapar nya oförglömliga hockeyminnen. Säkra din plats genom att klicka här!

Tidigare möten

Trots den lite svagare insatsen senast har Redhawks fortfarande ett övertag på Växjö Lakers. Formen är god och Redhawks har endast fallit efter ordinarie tid i en av de sju slutspelsmatcher som spelats under våren.

Förra mötet var det första där mer än ett mål skiljde Redhawks och Växjö Lakers åt - och i ytterligare tre av säsongens möten har uddamålet fällt avgörandet.

{!A} {!B}

Emil Pettersson har varit Växjö Lakers giftigaste spelare hittills i SM-slutspelet - och senast slog han till med ett mål och en assist. Således var han stor segerorganisatör för smålänningarna och han är viktig att hålla koll på i kväll.

Redhawks danska duo, Nichlas Hardt och Frederik Storm, toppar fortsatt hela SM-slutspelets poängliga och är två stora hot mot grundseriesegraren. I lördags flög Redhawks ut ur startblocken, något som inte minst personifierades av Nichlas Hardt. Han delade ut tre tacklingar och var nära att styra in ett ledningsmål direkt i matchens första byte. En liknande start vill nog många Redhawksfans se i kväll.

{!C} {!D}

Läget i lagen

{!G}

Såväl Redhawks som Växjö Lakers är relativt förskonade från skador. Redhawks saknar de långtidsskadade Konstantin Komarek och Magnus Häggström, men har i övrigt en full trupp att tillgå.

Växjö saknade lagkaptenen Liam Reddox i senaste mötet i Malmö Arena, men han hade kurerat sig från sin sjukdom till lördagens drabbning. Och Växjö ser ut att ha hela manskapet att tillgå i kväll.

{!E} {!F}

Biljettinformation

{!H}

I kväll väntar ett kokande Malmö Arena på den sjätte SM-kvartsfinalen. Redhawks har chansen att avancera till semifinal och tillsammans med publiken kommer nya underbara hockeyminnen att skapas. Gör som nära 9000 andra - säkra din plats på matchen genom att klicka här!

Det är långt ifrån dyrt att gå på hockey - även i SM-slutspelet. Som vuxen kan du köpa en sittplatsbiljett till en så pass liten peng som 175 kronor och biljettpriserna är samma som under SHL:s grundserie.

Missa inte våra lukrativa familjebiljetter! På Malmö Arenas familjeläktare kostar en barnbiljett (upp till 13 år) bara 50 kronor och du som vuxen följer med för 150 kronor.

Upplev stämningen och trycket i Malmö Arena när Malmö Redhawks tillsammans med alla i publiken skapar underbara hockeyminnen. I kväll spelas det tredje kvartsfinalmötet i Vida Arena och på torsdag smäller det i Malmö Arena igen. SHL är en av världens bästa hockeyligor och missa inte möjligheten att uppleva den intensitet, passion och kamp som bara slutspelshockey kan erbjuda. Det är slutspelsfeber i Malmö - vi ses på Malmö Arena!

Praktisk information vid ditt besök i Malmö Arena

Arenan öppnar 1:15 före matchstart. Restaurangerna, Percys och Palissad, öppnar två timmar före matchstart.

Runt Malmö Arena finns goda möjligheter till parkering. Två parkeringsgarage finns i direkt anslutning till arenan och ytterligare ett finns på köpcentret Emporia, som är det största P-huset i området. Ytterligare parkering finns såväl sydväst som nordost om arenan.

På Hyllie finns mängder av matalternativ med flera restauranger. I direkt anslutning till Malmö Arena hittar du hotell med trevliga restauranger, food court på Emporia och dessutom möjlighet att snabbt få något i magen hos McDonalds. Inne på Malmö Arena serveras korv och hamburgare i kioskerna.

Fler vanliga frågor når du genom att klicka här.

Christian Winnberg