Tillsammans för Rakhshani
Publicerad: 2023-01-18
Tillsammans med Växjö Lakers startar vi en insamling till förmån för Rhett Rakhshanis familj. Den tidigare Redhawksforwarden avslutade abrupt sin karriär i höstas till följd av att hans fru Shar drabbats av cancer. Nu vill vi hjälpa till i hennes resa mot att bli frisk.

Under inte mindre än tio säsonger representerade den amerikanske forwarden Rhett Rakhshani svenska klubbar. Säsongerna 2016/17 och 2017/18 bar han Redhawks färger och var en tongivande spelare i de lagen som tog sig till två raka SM-semifinaler.

Rakhshani har också en tydlig koppling till morgondagens motståndare Växjö Lakers, där han blev Svensk Mästare våren 2015. Den karismatiske amerikanen gjorde inte bara avtryck på isen. Hans personlighet gjorde honom också till en favorit bland fansen, oavsett stad och klubb.

Tidigare i höstas avslutade Rhett abrupt sin hockeykarriär till följd av att hans fru, Shar – som han träffade under sin tid i Sverige – diagnostiserats med tjocktarmscancer. Tillsammans tar vi i hockeyfamiljen upp kampen mot cancer för att hjälpa Rhett och hans familj att få den hjälp och behandling som Shar behöver.

I dag öppnar vår gemensamma insamling till förmån för hennes behandling. Insamlingen avslutas den 2 februari i samband med säsongens nästa match mot Växjö, hemma i Malmö Arena.

Gåvor till förmån för behandlingen tas tacksamt emot på Swishnummer 123 295 18 38.

{!A} {!B}

Christian Winnberg