Publikinformation: Malmö vs Brynäs
2023-03-21
Ikväll är det dags. Match fyra i SHL-kvalet mellan Malmö och Brynäs. Det är fullsatta läktare och bland annat en avstängd väg i anslutning till arenan och vi vill därför passa på att informera om ett par viktiga punkter för att möjliggöra ett så smidigt matchbesök som möjligt.

Fullsatta läktare – kom i god tid och ha biljetterna framme
Malmö Arena är utsåld och vi ber alla att komma i så god tid som möjligt för att underlätta inpasseringen för alla. För dig med matchbiljett på läktarna på nedre eller övre etage öppnar huvudentrén på Hyllie Stationstorg kl 18:00, dvs 1,5h före matchstart. Vi passar också på att påminna om att ha biljetterna nära till hands när du kommer fram till entrén

För dig som ska sitta i våra restauranger eller loger gäller entré från 17:30, dvs 2h före matchstart. Entré sker i vanlig ordning på Hyllie Boulevard 16 för Percys restaurang och Arenagatan 11 för loger.

Delar av Hyllie Stationsväg avstängd – påverkar framkomligheten
De sista 80-100 meterna på Hyllie Stationsväg, alltså längs med Emporias södra långsida innan den möter Hyllie Boulevard, kommer att vara avstängda under morgondagen. Du kommer därmed inte komma hela vägen fram till Malmö Arena med bil om du kommer från väster (Limhamn/Bunkeflo) på Hyllie Stationsväg.

Detta påverkar också framkomligheten till den parkeringen som kallas Hyllie Väster, som alltså inte nås via den sista infarten i höjd med Emporia från Lorensborgsgatan/Hyllie Stationsväg. Övriga infarter ska vara öppna. Vill du parkera i något av parkeringshusen, Malmö Arenas garage eller på parkeringarna vid Hyllie Vattentorn rekommenderar vi dig att komma från Inre- eller Yttre Ringvägen och ta dig mot Hyllie från östra sidan.

För dig med säsongskort: Tränarintervju 18:50
Exklusivt för dig med säsongskort vankas det i vanlig ordning tränarintervju 40 minuter före matchstart. Imorgon gästas Jussis hörna av Mathias Tjärnqvist. Platsen är i vanlig ordning Sportbaren bakom hemmastå.

För dig som gästande supporter
Om du har biljett till bortastå sker inpassering via bortaentrén på Hyllie Boulevard 20. Om du har biljett till bortasitt på sektion 1 och 2 går du in via vanliga huvudentrén. Båda entréerna öppnar 1,5h före matchstart.

Vi hälsar alla besökare varmt välkomna till Malmö Arena!

{!A}

Viktor Ekström