Allt inför Kvartsfinal 2
Inför match2017-03-19
Bara timmar återstår till eftermiddagens match mot Växjö Lakers, den andra i kvartsfinalserien mot Växjö Lakers och den första SM-kvartsfinalen någonsin i Malmö Arena. Missa inte chansen att uppleva passionen och trycket i arenan när Redhawks tillsammans med alla i publiken skapar nya underbara hockeyminnen! Här får du allt inför matchen, som har nedsläpp klockan 16!

Eftermiddagens andra kvartsfinalomgång mot Växjö Lakers närmar sig med stormsteg. Klockan 16 är det nedsläpp när Redhawks har chans att spela till sig en 2-0-ledning i matcher och därmed sätta rejäl press på SHL:s grundseriesegrare.

Matchen är den första SM-kvartsfinalen som någonsin spelas i Malmö Arena. Missa inte chansen att uppleva passionen och trycket i arenan när Redhawks tillsammans med alla i publiken skapar nya underbara hockeyminnen. Överallt möter vi malmöbor och skåningar som med något drömmande i blicken minns guldåren och de sagolika minnen som skapades då. Nu är det dags igen – det är slutspelsfeber i Malmö! Säkra din plats på matchen genom att klicka här!

Så här långt in på slutspelet har Nichlas Hardt och Robin Alvarez varit glödheta för Redhawks. De är två av hemmaspelarna som skapar massvis av målchanser och även hittat rätt ett flertal gånger. I första mötet sköt de dessutom var sitt mål i 2-1-segern.

I Växjö Lakers gäller det framför allt att hålla ögonen på Olli Palola. Den finländske forwarden vann lagets interna poängliga under grundserien och han är också den Växjöspelare som svarat för klart flest poäng i mötena med Redhawks den här säsongen. Mer av siffrorna inför eftermiddagens match hittar du på Matchsnack nedan.

Dina biljetter till matchen köper du genom att klicka här!

Allt inför matchen

Kan Redhawks vinna även andra mötet?
Matchsnack: Rond två mot Växjö i Malmö Arena
TV: Matchvinnare Hardt inför match två
Häng med på Redhawks247
Följ det senaste på Twitter
Missa inget i bildväg på Instagram
Säkra din kvartsfinalplats och köp biljett här
Praktisk info inför ditt besök i Malmö Arena
Ladda hem Redhawksappen och läs matchprogrammet direkt i din Smartphone

Christian Winnberg