Äntligen tillbaka på hemmaplan
Publicerad: 2023-01-26
Efter fyra raka bortamatcher är det i kväll äntligen spel i Malmö Arena igen. I kväll tar vi emot den regerande mästaren Färjestad när vi, med ditt stöd på läktaren, jagar tre efterlängtade poäng.

Nära tre veckor har hunnit passera sedan vi senast sågs i Malmö Arena, i vändningen och segern hemma mot Örebro. Raka bortamatcher har stått på schemat, men nu är vi äntligen tillbaka i arenan igen. I kväll går vi upp mot Färjestad framför hemmafansen.

Har du inte möjlighet att heja fram oss på plats i kväll kan du se matchen på C More Live 5 eller cmore.se med sändningsstart klockan 18:30. Du kan också följa det hetaste från matchen på vår Twitter-kanal samt mål- och periodsummering via Instagram Story.

Redan på lördag är vi tillbaka i spel i arenan och faktum är att vi har fyra hemmamatcher på bara åtta dagar, när vi sedan tar emot Luleå på tisdag följt av Växjö nästa torsdag. Var med oss i segerjakten. Dina biljetter till hemmamatcherna säkrar du här >>

Du har väl inte missat våra förmånliga priser för barn upp till 13 år? På vår familjeläktare tar du med dig barnen för bara en tjuga. Läs mer om våra familjebiljetter här >>

{!A} {!B}

Christian Winnberg