• Huvudsponsorer

Hockeyns Dag 2018

Den 27 januari bjuder Malmö Redhawks partners regionens invånare på ishockey!

För sjunde året i rad anordar Malmö Redhawks Hockeyns Dag i Malmö Arena, när Redhawks lördagen den 27 januari kl 15:15 tar emot Mora IK på hemmais.

Tillsammans med näringslivet, som betalar 1 krona per åskådare, bjuder vi regionens invånare på gratis hockey av högsta kvalitet.

Malmö Arena öppnar upp dörrarna redan en och halv timme innan match, kl 13:45, och det är också då som biljetter kommer att börja delas ut vid huvudentrén. Du som säsongskortsinnehavare har självklart tillgång till din plats även denna match och har en egen ingång, precis som vid en vanlig hemmamatch.

Det är även möjligt att säkra din plats i förväg för bara 100 kronor! Dina förköpsbiljetter fixar du direkt genom att klicka här!

Vi spelar för Barncancerfonden

Hockeyns Dag är en manifestation för hockeyn i Malmö, men inte bara det. När man har möjlighet att hjälpa till så tycker vi att man också ska göra det. Hockeyns Dag spelar Malmö Redhawks för Barncancerfonden och kommer att skänka 20 % av intäkterna direkt till Barncancerfonden via vårt samarbete med Team Rynkeby - God Morgon!

Förra säsogen samlade vi in nästan 300 000 kr till Barncancerfonden och nu siktar vi på ännu mer! Barncancer är tyvärr något som drabbar många och det slår urskiljningslöst mot barn och deras familjer. Även vi i Malmö Redhawks är på nära håll drabbade vilket gör att frågan känns ännu viktigare för oss.

Det är vi som bjuder på Hockeyns Dag

Utan våra partners hade Hockeyns Dag inte varit möjlig! Det är de som ser till att alla är vinnare:
• Stadens invånare som får möjligheten att se hockey i världsklass utan att betala någonting
• Partners till Hockeyns Dag får bra exponering av sina varumärken
• Barncancerfonden får en del av matchens intäkter

Längre ner hittar du de företag som bjuder på gratis hockey mot Mora IK lördagen den 27 januari 2018.

Vill du och ditt företag vara med och bjuda regionens invånare på en härlig upplevelse, samtidigt som ni tar ett samhällsansvar genom att stötta Team Rynkeby - God Morgon och deras insamling till förmån för Barncancerfonden? Kontakta någon av Malmö Redhawks säljare nedan eller nå oss på 040 642 06 00 eller [email protected].

För mer info, bläddra i broschyen om Hockeyns Dag 2018 här!