• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Hockeyns Dag 2019

Den 18 februari bjuder Malmö Redhawks partners regionens invånare på ishockey!

För åttonde året i rad anordar Malmö Redhawks Hockeyns Dag i Malmö Arena, när Redhawks måndagen den 18 februari kl 19:00 tar emot Timrå IK på hemmais - en fest för hela familjen under den första sportlovsdagen!

Tillsammans med näringslivet, som betalar 1 krona per åskådare, bjuder vi regionens invånare på gratis hockey av högsta kvalitet.

Biljetterna delas i vanlig ordning ut i Malmö Arenas huvudentré, från klockan 17:30. Du som säsongskortsinnehavare eller partner har självklart tillgång till din plats även denna match och har en egen ingång, precis som vid alla hemmamatcher i Malmö Arena.

Det är även möjligt att säkra din plats i förväg för bara 100 kronor! Dina förköpsbiljetter fixar du direkt genom att klicka här!

Nytt för i år är Teddybear Toss. Vid Redhawks första mål i matchen kastar du in dina medtagna gosedjur, som vi sedan i samarbete med Help @ Hand skänker till behövande barn i Afrika och Filippinerna.

Teddybear Toss

I samband med 2019 års upplaga av Hockeyns Dag introducerar Malmö Redhawks en så kallad Teddybear Toss. Det innebär att du som besökare slänger in dina teddybjörnar på isen när Redhawks gör sitt första mål i matchen och på så sätt blir en ännu större del av inramningen.

Du tar med dig nallarna hemifrån, de som du inte längre använder. Nallarna kommer sedan att skickas till barn i xxxx via klubbens samarbete med Help @ Hand.

Vill du se hur en Teddybear Toss går till? Klicka här för att inspireras inför Hockeyns Dag!

Hockeyns Dag - så funkar det

17:30 Dörrarna öppnas och biljetter delas ut i Malmö Arenas huvudentré. När du tar emot din biljett fortsätter du vidare in i arenan.
  Från 17:30 finns också alla utställare på plats i Malmö Arenas foajéer och du hittar mängder av saker att roa dig med fram till matchstart.
19:00 Pucken släpps och matchen inleds på isen inför förhoppningsvis fullsatta läktare.
  Vid Redhawks första mål för kvällen kastar du in din teddybjörnar och andra gosedjur på isen. Har Redhawks inte gjort något mål innan den tredje periodens powerbreak kastas gosedjuren in då istället.
21:30 Matchen beräknas vara slut efter att vi tillsammans hejat fram laget till en härlig seger