• Huvudsponsorer

Camp - Skills v26

Välkommen till Malmö på skillscamp, en camp i Malmö Redhawks regi med fokus på individuell utveckling när det gäller dina tekniska färdigheter. Vill du ta din teknik till en ny nivå? Då är du varmt välkommen till oss vecka 26.

Vi arbetar i mindre grupper och delar upp oss åldersmässigt; en grupp med spelare födda 2005-2006, en grupp födda 2007 och en grupp födda 2008-2009.

Ted Suikhonen med mångårig rutin från individuell utveckling gällande just tekniska färdigheter är en av instruktörerna på vårt camp och tillsammans med Tomas Kollar, Emil Walldén och Tobias Bäckström är det han som hjälper dig att bli en bättre hockeyspelare.

Vill du vara med och utveckla din tekniska färdigheter? Anmäl dig nu! Först till kvarn gäller.

Anmäl dig genom att klicka här >>

 

Instruktörer

Ted Suihkonen

Ted har varit skills coach sedan 2004 och har rutin från att jobba med individuell utveckling i flera olika klubbar i ett flertal länder. Just nu arbetar han med KHL-klubben Lokomotiv Yaroslavl samtidigt som driver egna camps med fokus på just teknik och individuell skicklighet.

 

Tomas Kollar

Tidigare lagkapten i Malmö Redhawks med rutin från spel i SHL, HockeyAllsvenskan och Tre Kronor. I sin ledarroll har han varit tränare i Malmö Redhawks juniorlag och nu är han Sportchef Junior & Dam i klubben.

 

Emil Walldén

Emil brinner för att arbeta med ungdomar och att utveckla spelare. Till vardags är han huvudtränare för Malmö Redhawks U16-lag där han varje dag jobbar med så väl individuell utveckling som att få laget att prestera bättre tillsammans.

 

Tobias Bäckström

Tobias har en mångårig rutin som ledare inom Malmö Redhawks junior- och ungdomsverksamhet. I dag är han Sportchef Barn & Ungdom samtidigt som han är assisterande tränare för Malmö Redhawks J18-lag.

 

 

Schema

Malmö Redhawks skillscamp genomförs under vecka 26; måndagen den 24 till och med fredagen den 28 juni 2019. Sammanlagt har vi 13 ispass och håller varje dag 1 teoripass och 2 fyspass off ice.

 

Kostnad

Att medverka på Redhawks skillscampen kostar 3 500 kronor. 1 750 kronor betalar du direkt vid anmälan. Resterande belopp faktureras i maj och skall vara betalt innan campen inleds.

I priset ingår lunch, middag och mellanmål.