• Huvudsponsorer

Camp - Backar & forward v25

Välkommen på back- och forwardscamp i Malmö, en positionsbaserat camp i Malmö Redhawks regi! Detta är en camp där du får utveckla specifika detaljer både vad gäller spelet i stort och tekniska färdigheter kopplade till din position. Vi jobbar även med taktik, både vad gäller individuellt och lagmässigt. På isen jobbar vi dels med backar och forwards för sig men övningar kommer även att ske gemensamt.

Backar och forwards födda mellan 2004 och 2006 är varmt välkomna på campen. Ett maximalt antal bestående av 12 backar och 18 forwards har möjlighet att medverka, allt för att just du ska få en så bra utbildning som möjligt.

Låter detta som en kul och intressant vecka för dig? Anmäl dig nu! Först till kvarn gäller.

Anmäl dig genom att klicka här >>

 

Instruktörer - backar

Anton Blomqvist

Under sin aktiva karriär representerade Anton bl a Malmö Redhawks under flera säsonger, både som junior och senior. Dessutom spenderade han ett par åt i Nordamerika och besitter rutin från allt vad spelet och livet innebär på den sidan Atlanten. Nu är Anton Blomqvist J20-tränare i Malmö Redhawks.

 

Alexander Jestoi

Malmö Redhawks J18-tränare med lång rutin som coach och ledare, inte minst när det gäller juniorer och ungdomar. 

 

Jens Olsson

Fortfarande aktiv spelare med stor rutin och erfarenhet från elitverksamhet via spel i så väl Malmö Redhawks som i andra klubbar, både i Sverige och i Europa.

 

Instruktörer - forwards

Tomas Kollar

Tidigare lagkapten i Malmö Redhawks med rutin från spel i SHL, HockeyAllsvenskan och Tre Kronor. I sin ledarroll har han varit tränare i Malmö Redhawks juniorlag och nu är han Sportchef Junior & Dam i klubben.

 

Tobias Bäckström

Långvarig ungdomsledare i Malmö Redhawks, som för närvarande är tränare på klubbens hockeygymnasium samt både sportchef för ungdomsverksamheten och tränare på J18-nivå.

 

Schema

Malmö Redhawks back- och forwardscamp genomförs under vecka 25; måndagen den 17 till och med torsdagen den 20 juni 2019. Varje dag innehåller 2 ispass, 2 teoripass och 1 fyspass.

 

Kostnad

Att medverka på denna camp kostar 2 500 kronor. 1 750 kronor betalar du direkt vid anmälan. Resterande belopp faktureras i maj och skall vara betalt innan campen inleds.

I priset ingår lunch och mellanmål.