• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Linköping
LHC

Redhawks tillbaka i spel igen

3 september 2019 09:10

En dryg vecka har passerat sedan Redhawks senaste match, finalen i Red Bull Salute. I kväll är det dags igen, när Redhawks tar sig an SHL-konkurrenten Linköping i Ljungby Arena. – Väldigt mycket på rätt väg, säger Peter Andersson om den gångna träningsveckan.


Sedan hemkomsten från Österrike och Red Bull Salute har Redhawks varit i full träning i lite drygt en veckas tid. Nu inleds den sista tiden av förberedelser inför SHL-premiären och Peter Andersson är nöjd med det han fått se den senaste tiden.

– Vi hade en riktigt bra vecka förra veckan. Vi hade hög kvalitet på träningarna då - och även under måndagen, efter en helg med återhämtning. Jag tycker att vi är väldigt mycket på rätt väg.

I kväll väntar match mot Linköping. I matchsituationen är Peter också klar med vad han vill se.

– Vi ska vara lite tydligare och jag vill ha lite mer svar på det som vi har tränat på. Varje vecka som går fram till premiären så vill vi bli bättre, det ska synas även i matcher.

Powerplay var en spelform Redhawks bara precis snuddat vid inför Red Bull Salute. Nu har laget haft ett något större fokus på den spelformen.

– Lite grann har vi filat på det och vi kommer träna på det mer framöver. I Österrike hade vi problem att komma in i zon, men när vi varit uppställda, då har det sett väldigt bra ut på träningarna. Men det är små marginaler i powerplay, små grejer kan öppna upp en hel box, menar Andersson.

Linköping står för motståndet i kväll, ett lag som spräckte sin förlustsvit senast, genom att besegra AIK. Men Peter Andersson och hans tränarkollegor har inte lagt särskilt stor vikt vid att scouta motståndet.

– Nej, jag har inte tittat särskilt mycket på dem. Vi har saker i vårt eget spel som är viktigare och vi kommer ändå ha koll på dem längre fram, när vi möter dem i serien. Självklart kommer det vara en del förändringar eftersom de bytt tränare.

Klockan 19 i kväll släpps pucken i Ljungby Arena. Dina biljetter till matchen köper du genom att klicka här!

Matchen kan du köpa hem för 99 kronor genom att klicka här!