• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Hemma
Malmö
MIF
Borta
HV71
HV71

Alla tillgängliga inför första matchen

14 augusti 2019 16:40

I morgon är det äntligen dags, en lång väntan är över. Redhawks ställs mot HV71 i säsongens första match när uppladdningen inleds på allvar. Inför matchen har Peter Andersson dessutom fullt manskap att tillgå. – Det är något jag gärna vänjer mig vid, säger Redhawks huvudtränare.


Drygt en vecka har hunnit passera sedan Redhawks körde igång isträningen måndagen den 5 augusti. Nu är det dags att testa vingarna i matchspel, när HV71 gästar Malmö Isstadion under torsdagskvällen.

– Den här tiden har varit bra. Vi har framför allt arbetat med försvarsspelet och vårt spel utan puck. Samtidigt som vi jobbat med att få in de nya i systemet och även påminnt de som varit här tidigare, hur det är vi vill spela, berättar Peter Andersson, som ser fram emot att kliva in i matchsituationen igen.

– Det är välbehövligt med en match emellanåt, så man får ett litet kvitto på hur det har satt sig. Just det märks mer i match än på träning. Dessutom får vi ett avbrott från den tuffa träning som vi haft hittills.

Redan i går testade laget på spel. Röda mötte svarta i en internmatch i Malmö Arenas träningshall - något som gav vissa svar.

– Vi fick vissa kvitton på vilka som kan passa ihop och hur långt vi hunnit i systemet. Men det är en annan grej jämfört med en vanlig match, bland annat så är vi kort om folk, menar Andersson.

Till morgondagens match har han en full trupp att tillgå.

– Alla är aktuella för spel och det är något jag gärna vänjer mig vid. Men vi tar ut laget i morgon.

Redhawks premiärspelar för säsongen, men gästerna från Småland har en match i benen.

– Jag tycker att det är bra att HV71 redan spelat en match. De har säkert putsat lite i deras spel, jämfört med sin premiär. Och jag gillar det läget, att vi får känna på ett lag som hunnit med att spela en match, säger Andersson avslutningsvis.

Dina biljetter till matchen köper du här för 100 kronor. Det är även möjligt att köpa biljett på plats. Betalning sker då med antingen kort, Swish eller med kontanter (jämna pengar).

Nedsläpp sker kl. 19. Dörrarna öppnar kl. 18. På plats är det möjligt att hämta ut sitt betalda säsongskort. Du som säsongskortsinnehavare har fritt inträde mot uppvisande av ditt säsongskort.