• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Söndag Sön 30 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Fredag Fre 12 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Söndag Sön 4 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov

SHL-premiären är kommen

16 september 2017 08:30
Inför match

Äntligen är den här. Sedan i våras har vi alla längtat och nu är det dags. SHL-premiären är kommen - och den här säsongen är det inte vilken premiär som helst. Klockan 15:15 i eftermiddag tar Redhawks emot Rögle BK hemma i Malmö Arena.


Vi minns alla den fantastiska hockeyvåren, där Redhawks trollband hela Malmö Stad och sånär tog sig hela vägen till SM-final. Nu har det gått några månader sedan dess och det är dags att skriva ny historia. I eftermiddag börjar SHL och Redhawks inleder med en smäll; premiärderbyt hemma mot Rögle Bandyklubb.

– Det ska bli kul att serien drar igång igen och lite extra också att få inleda med ett derby. Jag tror att det kommer bli en väldigt rolig start på SHL, säger Peter Andersson inför matchen.

Redhawks kommer till premiärderbyt med god form och har två storsegrar närmast bakom sig; 6-2 mot KalPa i CHL och 7-1 borta mot Karlskrona i SHL-genrepet.

När Rögle nu står för motståndet kommer Redhawks dessutom till matchen med vetskapen att man blev derbykungar vid samtliga derbymatcher i fjol, något som kan ge ett övertag inför eftermiddagens match.

– Kanske kan det ge oss ett litet mentalt överläge. Vi lägger ingen jätevikt vid just det, men kanske gör Rögle det - och i så fall är det bra om de vet att vi vunnit fyra raka, säger Andersson.

En av Peter Anderssons nyckelspelare inför säsongen är Andy Miele. Den väldigt skicklige centern gjorde i går sitt första träningspass inne på Malmö Arenas is och han ser fram emot att få debutera i SHL.

– Det har varit en lång försäsong och det ska bli kul att dra igång med riktiga tävlingsmatcher i seriespelet, säger Miele, som redan nu vet att det är extra viktigt att vinna derbymatcherna - och att publiken blir extra viktig en dag som denna.

– Våra fans kan spela en väldigt stor roll. De kommer att ge oss energi och kanske även göra så att Rögle blir något tillbakadragna.

Klockan 15:15 släpps pucken och du säkrar dina platser till derbyfesten på malmoredhawks.com/biljetter!

Ökad trygghet på matcherna

Malmö Redhawks arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra tryggheten för dig som besökare i Malmö Arena. Som en del i detta lanserar vi nu handdetektorer som kommer att användas i varierande omfattning i entréerna vid våra matcher. På premiären mot Rögle kommer detta att provas i stor utsträckning samtidigt som det är heltäckande visitering då matchen klassificeras som en högriskmatch.   Vi ber därför om din hjälp för att vi ska få en smidig och trygg entré för samtliga besökare.   För att underlätta inpasseringen uppmanar vi dig dessutom att göra som Robin Alvarez, ha din biljett, mobiltelefon och alla metallföremål i händerna innan du kommer fram till första entrén och sträcka ut armarna både vid handdetektorerna och visiteringen.   Vi hoppas på en god förståelse och samarbetsvilja för allas trygghet och trivsel. Det viktigaste är att komma i god tid innan matchen, dörrarna öppnar kl. 14.00. Varmt välkommen på derbyfesten!