• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov

Damlaget återsamlat - tre nyförvärv klara

29 april 2019 18:52

Under måndagskvällen har Redhawks tagit avstamp inför den kommande säsongen i DamEttan Södra med ett upptaktsmöte i Malmö Arena. Stora delar av laget är klart, med 15 återvändare från fjolårssäsongen och tre nyförvärv.


I fjol var Redhawks en seger i sista omgången från att vinna DamEttan Södra och avancera vidare till SHL-kvalet. I dag har Redhawks återsamlats och tagit avstamp inför den kommande säsongen med ett uppstartsmöte i Malmö Arena.

Sedan den sista seriematchen, den 10 februari, har sportchef Tomas Kollar jobbat på att sätta samman laget som ska göra det under 2019-20. 15 spelare från den gångna säsongen har förlängt sina kontrakt och dessutom är ytterligare tre nyförvärv - backarna Emma Lind och Kristine Melberg samt forward Josefine Anderberg - klara för en flytt till Malmö.

I Emma Lind, som fyller 27 år i dag, får Redhawks en rutinerad back med inte mindre än 315 SDHL-matcher för morderklubben Leksand.

– Hon kommer att bidra med sin erfarenhet och kommer att vara en ledande spelare i vårt lag. En back som kan spela i alla situationer, säger Tomas Kollar.

Kristine Melberg, 18, är en av Danmarks mest lovande backar och trots sin unga ålder matchades hon flitigt när det danska landslaget tog klivet upp i A-VM för ett par veckor sedan.

– Hon är en fysiskt stark back med bra skridskoåkning och fin rörlighet, där det defensiva spelet är hennes största styrka, säger Kollar.

Josefine Anderberg, 25, var också en del av den danska VM-truppen och kommer närmast från spel i Herlev.

– En smart spelare som tar ett stort ansvar på isen. Dessutom kan hon spela både back och forward, en mångsidighet som kan bli av stor vikt under säsongens gång, menar Kollar.