• Huvudsponsorer

Se till att du följer Redhawks via rätt app

8 november 2018 14:30

Du har väl SHL-appen? Med den senaste uppdateringen får du ännu mer Redhawks och appen byter bland annat ikon när du väljer Redhawks som ditt favoritlag. I appen hittar du alltid senaste nytt, all spelarstatistik samt ett smidigt sätt att köpa biljetter till hemmamatcherna i Malmö Arena. SHL-appen ersätter också den gamla Redhawksappen, så se till att du är uppdaterad och har rätt app i din telefon.


Med SHL-appen blir Redhawks ännu mer tillgängligt och du tar snabbt del av nyheter, statistik och kan göra biljettköp direkt i din telefon. Appen är med andra ord det perfekta komplementet till att följa klubben på sociala medier - då riskerar du aldrig att missa något!

Applikationen innehåller bland annat:
– Nyheter från malmoredhawks.com samt SHL.se och övriga klubbhemsidor
– Delar av statistiken från SHL.se
– Möjlighet att säkra din plats till hemmamatcherna
– Liverapportering för alla matcher
– Pushnotiser för mål

Appen utvecklas löpande med nya funktioner, vilket innebär att den är en produkt som hela tiden kommer addera mervärden för dig som användare.

Klicka här för att ladda ner till iPhone
Klicka här för att ladda ner till Android

SHL-appen ersätter Redhawksappen

I september 2017 lanserades SHL-appen och ersätta då den gamla Redhawksappen, som inte uppdaterats sedan dess. I Redhawksappen har du tidigare kunnat läsa matchprogrammet, något du nu hittar direkt på hemsidan när du surfar in på malmoredhawks.com/matchprogrammet på din telefon under matchdagar. Självklart hittar du även programmet via SHL-appen.

Uppdatera dina appar genom att avinstallera Redhawksappen och installera SHL-appen!