Välkommen på Öppet Hus i eftermiddag
Publicerad: 2020-04-29
Under onsdagseftermiddagen öppnar vi upp Malmö Arenas huvudentré och bjuder in dig som vill säkra din plats till den kommande säsongen. Mellan klockan 13 och 17 har du möjlighet att göra det över disk - samtidigt som du kan fynda i shopen till 25% rabatt.

Under onsdagseftermiddagen mellan klockan 13 och 17 är det dags för Öppet Hus i Malmö Arena. Där kommer du som önskar att förlänga eller nyteckna ditt säsongskort över disk att kunna betala med bank-, kreditkort eller Swish. Samtidigt kommer även Redhawksshopen att hålla öppet och erbjuda 25% rabatt på hela sortimentet.

Ingång sker via huvudentrén på Hyllie Stationstorg. Malmö Redhawks följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att begränsa antalet personer inne i arenafoajén till 50 personer. Vi ber också alla att tänka på att hålla avstånd till varandra.

Ytterligare ett tillfälle, onsdagen den 27 maj klockan 13 och 17 är redan planerat med motsvarande upplägg som ovan. Malmö Redhawks hälsar alla välkomna till Malmö Arena.

{!A} {!B}

Christian Winnberg