• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Söndag Sön 30 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Fredag Fre 12 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Söndag Sön 4 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec

Mindre än en månad kvar till Movember

8 oktober 2018 11:30

Årets mest angelägna After Work närmar sig. Fredagen den 2 november är det dags för Movember World Record Launch AW på Clarion Malmö Live. Samla ihop din förstafemma och inled Movember med en exklusiv slätrakning av barberarna från the Barber när vi lanserar ett nytt världsrekordförsök till förmån för en verkligt god sak.


Förra året startade vi Movember med att sätta ett svårslaget världsrekord i antalet shave downs. 304 slätrakningar gjordes på sex timmar och dessutom kunde vi stolt lämna över 305 000 kronor till Movember Foundation. Allt tack vare er Malmöbor och ett fantastiskt engagemang från sponsorer och besökare – det var ett underbart event på Clarion Malmö Live!

Vårt engagemang i mäns hälsa är oförändrat och vi skickar dig härmed en inbjudan till årets mest angelägna After Work den 2 november. Skriv in det i kalendern för det blir schyssta drinkar, härliga vibes, grym stämning, underbara människor och framförallt startskottet på vårt helt nya världsrekordförsök. Med mäns hälsa i fokus tar vi oss an en ny utmaning, den här gången med siktet inställt på ett helt annat världsrekord än senast. Tillsammans ska vi klara det!

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform och varje år är det 9000 män, makar, pappor, kollegor och kompisar som drabbas av prostatacancer i Sverige. Sjukdomen är väldigt skambelagd bland män och det pratas ogärna om den. Ta kampen för mäns hälsa du också och bli en världsrekordhållare tillsammans med oss!

Förstafemman: Fem kollegor rakar sig samtigigt och visar sitt stöd
Ta chansen och visa ert stöd för mäns hälsa, anmäl fem kollegor till Förstafemman och ta plats i våra barberarstolar under AW:n den 2 november. För 2 500 kronor får ni en unik slätrakning och behandling av the Barber där hela slanten går till Movemberinsamlingen. Innan rakningen får ni hänga i vårt exklusiva pre-shave greenroom och efteråt lägger vi ut det på After Workens eventsida på Facebook, så kan ni dela och hjälpa till att skapa medvetande om kampen för mäns hälsa.

Bokning av Förstafemman görs hos Barber Live på 040-128251.

Vill du raka dig på egen hand bokar du på samma ställe men betalar 300 kronor för behandlingen.