• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb

Redhawks lånar dansk VM-back

29 november 2017 14:50
Lagbygget

Redhawks har varit väldigt skadedrabbat under hösten och med ett par backar på listan över indisponibla spelare lånas backen Mattias Lassen, 21, in till de närmsta matcherna. Den danske landslagsmannen är klar för spel redan till kvällens hemmamatch mot Karlskrona.


Redhawks är just nu skadedrabbat, inte minst på backsidan. Med anledning av detta förstärks nu denna lagdel med den danske landslagsmannen, Matias Lassen, 21, som ansluter på lån från Mora IK.

– Vi behöver bredda vår backsida i det prekära läge vi befinner oss i just nu och att få in Matias nu passar oss perfekt. Det är en back som vi har tittat på tidigare och har bra koll på via det danska landslaget, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Lassen spelat 17 SHL-matcher på vilka han snittat drygt 13 minuter per match. I fjol var han en nyckelspelare när Mora tog kliver från HockeyAllsvenskan till SHL och han fick dra på sig den danska landslagsdressen under VM i Köln. Hans insatser under fjolårssäsongen gav honom också priset som Danmarks bästa back 2017.

Matias Lassen lånas till att börja med in över de fyra kommande matcherna, fram till landslagsuppehållet i mitten av december. Han anländer till Malmö Arena under eftermiddagen och är spelklar redan till kvällens match. Lassen kommer att bära tröja nummer 12.