• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Fredrik Händemark stannar i Malmö Redhawks

15 mars 2016 09:50

Efter att ha kommit till Malmö Redhawks mitt under den gångna säsongen är Fredrik Händemark nu klar för en fortsättning i klubben. Händemark har skrivit på ett tvåårskontrakt med Redhawks.


Malmö Redhawks och Fredrik Händemark har kommit överens om en kontraktsförlängning som innebär att den 22-årige centern stannar i klubben under ytterligare två säsonger. Händemark kom till Redhawks från IK Pantern mitt under den gångna säsongen och gjorde ett mycket bra jobb.

– Han kom från Leksand till Pantern och gjorde ett jättebra jobb där. När vi sedan tog hit honom så såg vi att det var en perfekt center för oss. Han har storleken och är dessutom ung och har en stor potential. Vi är jätteglada att kunna förlänga kontraktet och vi tror att han kan bli en nyttig pusselbit under vår fortsatta resa, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

– Jag är otroligt glad och stolt över att ha förlängt med klubben. Jag hoppas att jag kan fortsätta att utveckla min offensiv samtidigt som jag behåller mina defensiva kunskaper. Jag vill bidra med ett stabilt tvåvägsspel här under de två kommande säsongerna. Det ska bli hur kul som helst, säger Fredrik Händemark själv.