• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Norsk back klar för spel i Redhawks

24 juni 2021 13:30

Sportchef Calle Wendt har gjort klart med ett nytt nyförvärv inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. Den 18-åriga backen Silje Kongstorp Johansen ansluter från MODO Hockey. – I Silje får vi in en ung back med stor potential, säger Wendt om sitt nyförvärv.


Redhawks förstärker backsidan i damlaget inför den kommande säsongen. Silje Kongstorp Johansen, 18, ansluter efter att ha spenderat tre år i MODO:s verksamhet i samband med att hon gått hockeygymnasiet i Örnsköldsvik.

– I Silje får vi in en ung back med stor utvecklingspotential. Hon har sin unga ålder till trots redan fått känna på spel i SDHL och har representerat det norska juniorlandslaget. Vi gillar verkligen det vi sett från henne och dessutom har vi fått väldigt goda rapporter kring hennes karaktär. Vi ser fram emot att få hit Silje och att få se henne ta ytterligare kliv i vår verksamhet, säger Calle Wendt, tillförordnad sportchef och huvudtränare för damlaget.

Under sina tre säsonger i MODO Hockey har hon framför allt representerat utvecklingslaget med spel i DamEttan, men säsongen 2019-20 fick hon även chansen i två SDHL-matcher.

– Det känns spännande att flytta till Malmö. Klubben gör en härlig satsning för att ta klivet upp i SDHL och det tilltalar verkligen mig, att komma till ett lag som vill göra en resa. Den bild jag fått av både laget och klubben är enbart positiv, inte minst det faktum att alla gör jobbet varje dag, oavsett om det är träning eller match, för att driva laget framåt, säger Silje Kongstorp Johansen själv i en kommentar.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen för Kongstorp Johansen, som ansluter till truppen i augusti. Hon kommer att bära #5 på ryggen.