• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Norsk back klar för spel i Redhawks

24 juni 2021 13:30

Sportchef Calle Wendt har gjort klart med ett nytt nyförvärv inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. Den 18-åriga backen Silje Kongstorp Johansen ansluter från MODO Hockey. – I Silje får vi in en ung back med stor potential, säger Wendt om sitt nyförvärv.


Redhawks förstärker backsidan i damlaget inför den kommande säsongen. Silje Kongstorp Johansen, 18, ansluter efter att ha spenderat tre år i MODO:s verksamhet i samband med att hon gått hockeygymnasiet i Örnsköldsvik.

– I Silje får vi in en ung back med stor utvecklingspotential. Hon har sin unga ålder till trots redan fått känna på spel i SDHL och har representerat det norska juniorlandslaget. Vi gillar verkligen det vi sett från henne och dessutom har vi fått väldigt goda rapporter kring hennes karaktär. Vi ser fram emot att få hit Silje och att få se henne ta ytterligare kliv i vår verksamhet, säger Calle Wendt, tillförordnad sportchef och huvudtränare för damlaget.

Under sina tre säsonger i MODO Hockey har hon framför allt representerat utvecklingslaget med spel i DamEttan, men säsongen 2019-20 fick hon även chansen i två SDHL-matcher.

– Det känns spännande att flytta till Malmö. Klubben gör en härlig satsning för att ta klivet upp i SDHL och det tilltalar verkligen mig, att komma till ett lag som vill göra en resa. Den bild jag fått av både laget och klubben är enbart positiv, inte minst det faktum att alla gör jobbet varje dag, oavsett om det är träning eller match, för att driva laget framåt, säger Silje Kongstorp Johansen själv i en kommentar.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen för Kongstorp Johansen, som ansluter till truppen i augusti. Hon kommer att bära #5 på ryggen.