• Huvudsponsorer

Vill du sköta statistiken på matcherna?

8 juli 2018 11:00
SHL

På Redhawks hemmamatcher i SHL jobbar ett flertal personer bakom kulisserna, för att säkerställa att allt runt matchen fungerar. En viktigt punkt är statistiken, som levereras såväl till lagen som till media och sändande TV-bolag. Nu söker vi tillsammans med Statnet, som ansvarar för all statistik i SHL, ny personal. Vill du bli en del av ett vinnande lag - sök i dag!


Statnet gör den officiella statistiken för SHL på uppdrag av Svenska hockeyligan. För att samla in och förse SHL och dess kunder med statistik så behövs duktig personal. Statnet behöver nu komplettera med personal till Malmös hemmamatcher i SHL. Älskar du ishockey och känner att du passar in på profilen, sök i dag.

All statistik registreras direkt av 7-8 personer på varje arena. Två av dessa personer är projektanställda av Statnet och ansvarar för verksamheten, övriga personer bidrar klubben med.

Arbetet ska ses som ett extraarbete och är lämpligt för studerande på högskola eller de som har så stort intresse för ishockey eller den lokala klubben att det på matchdagar kan gå före ordinarie arbete.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att sköta statistikinmatning, vara platschef i statistikteamet, hjälpa till med rekrytering av klubbens statistikpersonal, planera så att det finns personal på varje match, se till att folk är i tid, rigga utrustning, kontrollera och underhålla statistikdatorer med mjukvara samt rapportera till ansvariga på Statnet. Se gärna ett reportage om hur det fungerar att jobbar på SHL-matcher genom att klicka här![http://play.shl.se/video/9996961]

Profil

Vi söker dig som; är seriös och noggrann, har ett genuint hockey- och sportintresse, gärna ägnar din lediga tid till att surfa statistik, har god datorvana, har koll på hemmanätverk och bor i eller runt Malmö. Du får gärna ha varit tränare, domare, ha spelat eller fortfarande spelar ishockey.

För att kunna utföra arbetet krävs att man är på plats 2-3 timmar innan matchstart beroende på vilken roll man får.

Ersättning

Timlön

Svar

Ansökan lämnas på e-post senast 17 augusti till [email protected]
Så länge som denna annons finns ute så söker vi personal.