• Huvudsponsorer

G A M E D A Y ! Redhawks jagar tredje raka

5 mars 2019 09:00

I kväll är Redhawks tillbaka på hemmaplan igen. Kampen om slutspelsplatserna fortsätter, när Redhawks tar emot Mora i Malmö Arena. Med två raka segrar i bagaget har Redhawks tagit sig upp över kvartsfinalstrecket igen och i kväll jagar vi tillsammans tre nya poäng. Klockan 19:00 kör vi!


Veckan bjuder bara på en hemmamatch innan Redhawks åker på road trip framåt helgen. I kväll är det 13:e placerade Mora som gästar Malmö Arena, när Redhawks jagar tredje raka segern i SHL.

Endast fem matcher återstår av grundserien och kampen om slutspelsplatserna är fortsatt tät. Via två raka segrar har Redhawks placerat sig i förarsätet när det gäller en plats bland de sex främsta i serien, en placering som innebär direktkvalificering till kvartsfinal.

En ny trepoängare i kväll skulle göra läget ännu bättre och tillsammans ser vi till att det blir så. Välj det biljettalternativ som passar dig bäst, så ses vi i Malmö Arena för en härlig hockeyfest. Klockan 19 smäller det!

Lounge4 - en exklusiv hockeyupplevelse

I Lounge4 njuter du av matchen samtidigt som du umgås med ditt sällskap i en avslappnad miljö, där det även finns möjlighet att äta utsökt mat i form av tapasrätter och ta del av ett stort utbud av dryck. Dina biljetter köper du genom att klicka här!

Njut av matchen på mittlinjen

För bara 370 kronor tar du plats på läktarsektionerna mitt på långsidan. Även om alla platser i Malmö Arena är utomordentligt bra ser du så klart lite bättre när du sitter så nära mittlinjen som möjligt. Säkra dina platser direkt genom att klicka här!

Familjebiljetter från 50 kronor

Missa inte våra förmånliga biljetter på ICA Maxis familjeläktare, där du som vuxen betalar 150 kronor och barn upp till 13 år följer med för bara 50 kronor. Du kan köpa hur många barnbiljetter som helst, men via webben måste du köpa minst lika många barnbiljetter som vuxenbiljetter. Köp familjebiljetterna genom att klicka här!

Match och mat

Njut av en härlig middag i Restaurang Nilsson på Malmö Arena Hotell (vägg-i-vägg med Malmö Arena) innan matchen. Din biljett inkluderat både match och mat väljer du när du valt vilken plats du önskar i sitta eller stå på.