• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Söndag Sön 2 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Fredag Fre 28 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep

De börjar på Redhawks hockeygymnasium i höst

30 januari 2018 10:20
Junior

Till hösten är det dags för ungdomar födda 2002 att börja gymnasiet. För Malmö Redhawks del innebär det också att en ny årskull påbörjar sin resa på Redhawks hockeygymnasium. Antagningen är nu avslutad och dessa 14 spelare börjar i höst.


Antagningen till Malmö Redhawks hockeygymnasium är klar. Bland de antagna finns en klar majoritet av spelare som tidigare funnits i klubben medan ett par spelare ansluter utifrån. Här är de killar födda 2002 som börjar på Redhawks hockeygymnasium till hösten.

Alfred Hallin
Målvakt, från Sörhaga/Allingsås
Var förstamålvakt för Västergötland i TV-pucken och har redan testat på A-lagshockey i Division II. En målvakt som spelar med ett stort lugn och som läser spelet väldigt väl.

Helge Grans
back, från Troja/Ljungby
En av de bästa högerfattade backarna i hela region syd. Han är mycket rörlig på skridskorna, en god spelförståelse och besitter fina händer.

Samuel Ahlström
Back, från Hällefors
En spelare som rör sig fint på banan och har en fin skridskoåkning. Han behärskar såväl det offensiva som det defensiva spelet och har rutin från A-lagshockey i Division III.

Jonathan Svensson
Back, från Malmö Redhawks
En back med fokus på det defensiva spelet. Mobil och mycket skicklig skridskoåkare. Var en av Skånes absolut bästa backar när det blev seger i TV-pucken under hösten 2017.

Hugo Wendt
Back, från Malmö Redhawks
En pålitlig back som sätter defensiven främst. Han är väldigt mobil och sätter alltid laget före jaget. En av många duktiga backar i det skånska laget i TV-pucken som spelade hem titeln.

Viktor Svensson
Back, från Malmö Redhawks
En duktig tvåvägsback med bra spelsinne och en fin skridskoåkning, som gör honom väldigt rörlig. Spelar ett stort spel.

Oskar Magnusson
Forward, från Malmö Redhawks
Utsågs till TV-puckens mest värdefulla spelare och är lagkapten i U16-landslaget. Spelar med mycket energi och gör allt i hög fart. Är ett offensivt hot som kan spela i alla spelformer.

Hampus Plato
Forward, från Malmö Redhawks
En av spelarna i Skånes fruktade förstakedja i TV-pucken. Han har en väldigt bra attityd och inställning och besitter ett bra spelsinne samt har näsa för målet.

William von Barnekow Löfberg
Center, från Malmö Redhawks
En väldigt klok center som besitter såväl fina händer med ett bra passningsspel och ett en god blick för spelet. Var en viktig kugge när Skåne vann TV-pucken.

Ivan Björkly Nordström
Forward, från Linköping
En storväxt ytterforward med högerfattning. Han är målfarlig och visar alltid en bra inställning, oavsett om det är träning eller match. Toppar just nu den interna poängligan i Linköpings U16-lag.

Tim Lindfors
Forward, från Malmö Redhawks
En ytterforward med stora uppsidor i det offensiva spelet. Han är trollgubben som gör det oväntade ute på isen. Han besitter en bra blick för spelet och har dessutom näsa för målet.

Linus Jönsson
Forward, Malmö Redhawks
En kvick ytter som har såväl bra händer som ett fint spelsinne. Han tränar alltid hårt och bidrar med mycket till laget. Var med och spelade hem TV-pucktiteln till Skåne.

Christian Jonsson
Forward, från Malmö Redhawks
En ettrig spelare som har väldigt mycket energi i sitt spel och på så sätt är oerhört jobbig att möta. Besitter ett mycket fint skott och var med och vann TV-pucken med Skåne under hösten 2017.

Max Buredal
Center, från Malmö Redhawks
En smart center som läser spelet väl och därmed alltid befinner sig på rätt plats. Har sina största styrkor i defensiven. Lagkapten i Redhawks U16-lag och en stor ledartyp.