• Huvudsponsorer

G A M E D A Y ! Fjolårsfinalist på besök

23 februari 2019 08:00

Äntligen hemmamatch igen. I eftermiddag tar Redhawks emot fjolårets SM-finalist Skellefteå i en viktig sexpoängsmatch. Jakten på slutspelsplatserna går vidare och med ditt stöd på läktaren tar vi tredje raka segern hemma i Malmö Arena. Klockan 15:15 kör vi!


Tre nya och viktiga poäng står på spel i jakten på en slutspelsplats. Ett Redhawks med två raka hemmasegrar i bagaget jagar en ny seger i Malmö Arena, nu mot ett Skellefteå som spelat SM-final sex gånger på de sju senaste säsongerna.

Välj den biljettyp som passar dig bäst till eftermiddagens sexpoängsmatch och bär fram spelarna till en ny seger. Klockan 15:15 släpper vi pucken!

Lounge4 - en exklusiv hockeyupplevelse

I Lounge4 njuter du av matchen samtidigt som du umgås med ditt sällskap i en avslappnad miljö, där det även finns möjlighet att äta utsökt mat i form av tapasrätter och ta del av ett stort utbud av dryck. Dina biljetter köper du genom att klicka här!

Njut av matchen på mittlinjen

För bara 370 kronor tar du plats på läktarsektionerna mitt på långsidan. Även om alla platser i Malmö Arena är utomordentligt bra ser du så klart lite bättre när du sitter så nära mittlinjen som möjligt. Säkra dina platser direkt genom att klicka här!

Familjebiljetter från 50 kronor

Missa inte våra förmånliga biljetter på ICA Maxis familjeläktare, där du som vuxen betalar 150 kronor och barn upp till 13 år följer med för bara 50 kronor. Du kan köpa hur många barnbiljetter som helst, men via webben måste du köpa minst lika många barnbiljetter som vuxenbiljetter. Köp familjebiljetterna genom att klicka här!

Hawkan-biljetter

Till dagens match introducerar vi Hawkans alldeles egen biljettyp. Den ger alla barn upp till 13 år matchbiljett, popcorn, dryck och en mini-Hawkan för bara 100 kronor. Du som medföljande vuxen betalar inte mer än 150 kronor för din biljett. Hawkan-biljetterna köper du genom att klicka här!

Match och mat

Njut av en härlig middag i Restaurang Nilsson på Malmö Arena Hotell (vägg-i-vägg med Malmö Arena) innan matchen. Din biljett inkluderat både match och mat väljer du när du valt vilken plats du önskar i sitta eller stå på.