• Huvudsponsorer

G A M E D A Y ! Sexpoängsmatch mot HV71

28 februari 2019 08:00

Dags för hemmamatch igen. En riktig sexpoängsmatch väntar när HV71 kommer besök. Smålänningarna återfinns ovanför kvartsfinalstrecket, tre poäng före Redhawks. Tillsammans ser vi till att ta en seger och plocka ikapp det där försprånget. Klockan 19:00 kör vi.


Bara sju matcher återstår av grundserien i SHL. Racet inför SM-slutspelet är i full gång och Redhawks är i behov av en trepoängare - inte minst när tabellsexan HV71 kommer på besök i kväll.

Kvällen bjuder dessutom på mycket mer än bara hockey. Från klockan 17:00 kör vi After Work i Sportbaren med Happy Hour-priser fram till nedsläpp. Ingång sker via Hyllie Boulevard 16.

Utöver det är det dessutom möjligt att mingla med legendaren Robert Burakovsky från klockan 17:30. Med start 18:00 spelar Sportbladets Tomas Ros och Hans Abrahamsson in livepodd i Palissad. Entré till detta sker via Arenagatan 13 fram till huvudentrén öppnar kl 17:45. För att medverka runt minglet med "Burra" och Sportbladets livepodd krävs föranmälan, genom att klicka här!

Lounge4 - en exklusiv hockeyupplevelse

I Lounge4 njuter du av matchen samtidigt som du umgås med ditt sällskap i en avslappnad miljö, där det även finns möjlighet att äta utsökt mat i form av tapasrätter och ta del av ett stort utbud av dryck. Dina biljetter köper du genom att klicka här!

Njut av matchen på mittlinjen

För bara 370 kronor tar du plats på läktarsektionerna mitt på långsidan. Även om alla platser i Malmö Arena är utomordentligt bra ser du så klart lite bättre när du sitter så nära mittlinjen som möjligt. Säkra dina platser direkt genom att klicka här!

Familjebiljetter från 50 kronor

Missa inte våra förmånliga biljetter på ICA Maxis familjeläktare, där du som vuxen betalar 150 kronor och barn upp till 13 år följer med för bara 50 kronor. Du kan köpa hur många barnbiljetter som helst, men via webben måste du köpa minst lika många barnbiljetter som vuxenbiljetter. Köp familjebiljetterna genom att klicka här!

Match och mat

Njut av en härlig middag i Restaurang Nilsson på Malmö Arena Hotell (vägg-i-vägg med Malmö Arena) innan matchen. Din biljett inkluderat både match och mat väljer du när du valt vilken plats du önskar i sitta eller stå på.