• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan

Nu fyller vi bortastå i Ängelholm

26 september 2017 14:51
Redhawks Support

På lördag är det dags för derby igen. Publiken är alltid en viktig faktor - och kanske ännu mer när det är dags för rivalmöte mellan Redhawks och Rögle. Den här gången spelas derbyt i fiendeland och nu är det dags att fylla bortastå i Ängelholm.


Redhawks har vunnit de fem senaste SHL-derbyna mot Rögle Bandyklubb och på lördag är det dags att utöka sviten ytterligare. En av de viktigaste faktorerna för att Redhawks ska kunna bli derbykungar igen är stödet från läktarhåll.

Många har redan säkrat sin plats på såväl bortastå som på sittplats i direkt anslutning till klacken. Men ännu finns ståplatsbiljetter kvar, som behöver fyllas upp.

Redhawks Support har fyllt en buss och den andra fylls på för varje timme som passerar. Självklart ska du också följa med och stötta killarna på plats i Ängelholm.

Du åker med till nordvästra Skåne för bara 150 kronor - och då ingår dessutom matchbiljetten! Enda kravet är att du är medlem i Redhawks Support, ett medlemskap som du kan säkra i samband med att du anmäler dig till resan.

Du bokar och betalar din resa genom att klicka här! Bussen avgår från Malmö Arena klockan 13:30. Kom gärna i god tid innan avfärd.

Du som inte är medlem blir det, hur enket som helst, genom att klicka här! Det är även möjligt att bli medlem och anmäla dig till resan genom att maila [email protected], där du anger namn, personnummer, adress, telefon, e-post samt vad som är syftet med ditt mail. Observera dock att handläggningen tar längre tid via detta alternativ.