• Huvudsponsorer

Hawkan-biljetter för bara 100 kronor

20 februari 2019 15:00

På lördag är det hemmamatch på en perfekt tid för alla familjer. Klockan 15:15 släpps pucken mot Skellefteå och nu har Hawkan plockat fram ett alldeles eget erbjudande, unikt för den här matchen, som nästan är för bra. För så lite som 100 kronor får barn upp till 13 år en matchbiljett, en Smil-dryck, en popcorn och en mini-Hawkan. Skynda dig att slå till erbjudandet är begränsat.


Nu har vi ett specialpaket för alla barn till lördagens hemmamatch mot Skellefteå. För så lite som 100 kronor får du en mini-Hawkan, en Smil-dryck, en popcorn och givetvis matchbiljett.

Mellan klockan 14:00 och 14:45 träffar du dessutom Hawkan utanför sektion 18 och vid uppvisande av din speciella Hawkan-biljett hämtar du ut din dryck och dina popcorn. Slå till nu genom att klicka här!

Erbjudandet gäller för alla barn upp till upp 13 år och så långt lagret räcker. Köp av minst en vuxenbiljett krävs samt minst lika många barn som vuxna.

Det går även att ta del av erbjudandet via Ticketmasters ombud eller genom att ringa Ticketmasters callcenter på 0775-78 00 00.

Vi ses på matchen!

Kommer du inte in på den specifika sidan med biljetterbjudandet utan bara till de generella biljettalternativen, testa att rensa dina cookies.