• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Tisdag Tis 2 Mars Mar

Första dragningen i Supporterlotteriet

13 november 2020 09:03

Som en del av Supporterpaketet kommer vi månadsvis att hålla i ett lotteri med fina priser från Malmö Redhawks och våra samarbetspartners. Nu är det dags att presentera de första vinnarna från oktober månad. Förstapriset: En helkväll hos The White Oak och Big Bowl.


Utlottning #1 – Helkväll hos Big Bowl & The White Oak

Mitt i centrala Malmö slår The White Oak upp dörrarna i Big Bowls tidigare lokaler. Malmö är på alla möjliga sätt en mångsidig matstad men det som länge saknats är en riktigt bra barbeque – ett tomrum som nu fylls av The White Oak. I restaurangen finns även fem shuffleboards där ni kan utmana era vänner före eller efter maten. 

En trappa ner från restaurangen ligger ”nya” Big Bowl, ett varumärke som egentligen inte behöver någon större presentation. Även här fräschas upp och görs om till ett renodlat aktivitetscenter utan nattklubb, roulette och black jack. Här finns 40 bowlingbanor, 12 nya shuffleboards och stor spelhall med helt nya spel.

Din vinst är en helkväll hos Big Bowl och The White Oak för dig och tre vänner. Ni inleder kvällen med en timme bowling, sedan bjuds ni på mat och alkoholfri dryck i restaurangen The White Oak. Efter middagen får ni även spela en timme shuffleboard.

Vinnare: Johan Eriksson, sektion 15V

Utlottning #2 – Äkta Helminen-tröja

Utlottning nummer två är en äkta Raimo Helminen-matchtröja i en design inspirerad från säsongen 1995/1996. Tröjan kommer med sydda detaljer såsom borderat klubbmärke, sytt namn och broderade siffror. Självklart är den också signerad av klubblegendaren Raimo Helminen. Storlek: Hockey-XL.

Vinnare: Mikael Danielsson, sektion 14H

Utlottning #3 & #4 – Helminen-replica

Utlottning nummer tre och fyra är en matchreplica i samma design som ovan, men med sublimerade detaljer samt sublimerat namn och nummer. Även dessa tröjor är självklart signerade av klubblegendar Helminen. Dessa tröjor är i en vanlig XL-storlek.

Vinnare: Michael Hjerpe, ståplats & Peter Clausen, sektion 7V

Samtliga vinnare har kontaktas via mail under dagen med mer information om sin vinst. Nya dragningar i supporterlotteriet görs om cirka fyra veckor.