• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Danska backen klar för en fortsättning

6 maj 2021 09:40

Lagbygget fortsätter inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. Nu har Emma Lund Jensen, 22, som anslöt till klubben inför säsongen 2018-19, skrivit på ett nytt ettårskontrakt. – Nästa säsong ska vi ta steget upp i SDHL, säger hon bland annat.


Den 22-åriga backen Emma Lund Jensen är klar för en fortsättning i Redhawks. Den tidigare ungdomslandslagsspelaren har skrivit på ett nytt ettårskontrakt - där hon har ett tydligt mål.

– Nästa säsong ska vi ta steget upp i SDHL, det är dags nu. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och jag har aldrig varit så motiverad och redo för det här som jag är just nu, säger hon i en kommentar efter att ha skrivit på det nya kontraktet.

Till hösten går hon in på sin fjärde raka säsong i Redhawks. Den senaste blev som bekant avbruten efter bara fem matcher. På dessa svarade den defensivt starka backen för två assist och tidigare i Redhawkskarriären minns vi att Emma Lund Jensen var den som sköt det första målet när damerna för första gången spelade i Malmö Arena och besegrade Trollhättan.

– I Emma får vi en väldigt stabil back, som alltid sätter laget före jaget och som ger 100% - oavsett om det är träning eller match. Med sin karaktär och sina ledaregenskaper är hon dessutom viktig för oss i omklädningsrummet, som en naturlig ledare. Hon går alltid i bräschen och slår an tonen för hela laget. Självklart är vi jätteglada att Emma väljer att fortsätta hos oss, säger den tillförordnade sportchefen Calle Wendt.

Alla nyheter kring Redhawks SDHL-jagande damlag hittar du här >>