Följ Redhawks överallt med SHL-appen
Publicerad: 2017-12-25
SHL-appen
Du har väl inte missat den nya SHL-appen. Med den kan du följa Redhawks var och när du vill. SHL-appen ersätter den gamla Redhawksappen och i den hittar du alla nyheter, statistik och möjligheten att köpa biljetter till alla matcher.

{!A}

Med den nya SHL-appen blir Redhawks ännu mer tillgängligt och du tar snabbt del av nyheter, statistik och kan göra biljettköp direkt i din telefon. Appen är med andra ord det perfekta komplementet till att följa klubben på sociala medier - då riskerar du aldrig att missa något!

Applikationen innehåller bland annat: Nyheter från malmoredhawks.com samt SHL.se och övriga klubbhemsidor Delar av statistiken från SHL.se Möjlighet att säkra din plats till hemmamatcherna Liverapportering för alla matcher Pushnotiser för mål

Appen utvecklas löpande med nya funktioner, vilket innebär att den är en produkt som hela tiden kommer addera mervärden för dig som användare.

Du laddar ner appen där appar finns (sök SHL)

När du laddat ner appen väljer du om du vill logga in direkt via Facebook eller via ditt SHL-konto. Vid ditt första inloggningstillfälle väljer du Redhawks som din favoritklubb!

Vi ses i din mobil eller surfplatta!

SHL-appen ersätter Redhawksappen

Den nya SHL-appen ersätter den gamla Redhawksappen, som kommer att stängas ner. I Redhawksappen har du tidigare kunnat läsa matchprogrammet, något du nu hittar direkt på hemsidan när du surfar in på malmoredhawks.com/matchprogrammet på din telefon under matchdagar.

Uppdatera dina apper genom att avinstallera Redhawksappen och installera den ny SHL-appen!

Via denna länk hittar du svar på frågor och support.

{!B} {!C}

Christian Winnberg