• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan

200 800 kronor till Gör Nått Då

20 mars 2021 09:20

Innan nedsläpp i gårdagens Skånederby - tillika säsongens upplaga av Hockeyns Dag - mottog Oscar Alsenfelts och Henning Sohlbergs välgörenhetsprojekt Gör Nått Då! en check på 200 800 kronor från Malmö Redhawks och Hockeyns Dags huvudpartner, Navigator.


För nära ett år sedan, när pandemin slagit till moss oss, satt Oscar Alsenfelt på sin kammare och ville göra något och hjälpa sjukvården i den uppkomna situationen. Tillsammans med sin nära kollega och vän Henning Sohlberg, till vardags målvaktstränare i Malmö Redhawks, resulterade det hela i ett välgörenhetsprojekt som skulle dra in pengar till en ny respirator inom sjukvården i Region Skåne.

Gör Nått Då! var fött och lanserades i maj 2020 där startskottet blev träningsvideor med välkända atleter från regionen, som uppmanade folk att göra något aktivt hemma för att inte bli stillasittande och samtidigt skänka en slant till vården.

Det hela växte sig stort och under SHL-säsongen 2020-21 stod det tidigt klart att Malmö Redhawks och Gör Nått Då! skulle jobba tillsammans under årets upplaga av Hockeyns Dag.

Den sedvanliga hockeyfesten med fritt inträde och fulla läktare i Malmö Arena har blivit en manifestation för sporten. Men i pandemins fortspår gapar idrottsarenorna tomma och den här gången blev fokus ett annat - att hjälpa vården.

Innan nedsläpp i gårdagens heta Skånederby var det så dags. Via ett stort engagemang från det lokala näringslivet hade Malmö Redhawks i går glädjen att, tillsammans med Hockeyns Dags huvudpartner Navigator, lämna över en värdecheck på inte mindre än 200 800 kronor till Gör Nått Då!, pengar som inom kort kommer komma sjukvården till gagn.

Stort tack till alla er som varit med och bidragit!