• Huvudsponsorer

Biljetterna till CHL är släppta

14 augusti 2017 10:00
CHL

Nästa vecka inleder Redhawks matchspelet i Champions Hockey League. Nu är biljettpaketen till hemmamatcherna i turneringen släppta. Du säkrar din plats till de tre gruppspelsmatcherna för bara 300 kronor. Och är du säsongskortsinnehavare får du dessutom 100 kronors rabatt på det redan förmånliga priset.


I slutet av augusti kliver Malmö Redhawks in i CHL, Champions Hockey League, för första gången i klubbens historia - och nu är biljettpaketen släppta.

Nu kan du säkra upp dina platser till gruppspelsmatcherna, när Redhawks tar emot europeiskt toppmotstånd i form av norska mästaren, Stavanger Oilers, tjeckiska mästaren, Kometa Brno, och finska silvermedaljören, KalPa från Kuopio.

– Vi är väldigt stolta över att ha kvalificerat oss för CHL, men vi är långt ifrån nöjda med det. Vi går för att vinna varje match. Det är något som du på läktaren också kommer att märka, det kommer att smälla i hörnen och vara kamp in på kassen. Nu spelar vi tävlingsmatcher redan i augusti - och jag hoppas, av hela mitt hjärta, att du är med och bär fram killarna till segrar! Tillsammans vinner vi den här gruppen, säger Patrik Sylvegård.

Du köper ditt biljettpaket genom att klicka här!

Är du säsongskortsinnehavare? Då bokar du dina biljettpaket via länken du fått på mail. Biljetter till de enskilda matcherna släpps tre dagar innan match.