Fritt inträde för dig med mustasch på lördag
Publicerad: 2018-11-20
På lördag är Redhawks tillbaka på hemmaplan igen, när det är dags för årets Movembermatch i Malmö Arena. Då har alla män med mustasch möjlighet att få två fribiljetter till matchen. Vårt motkrav är att du föranmäler dig på länken nedan samt att vi fotografer din mustasch när du kommer till Malmö Arena.

Årets Movembermatch är snart här. Nu på lördag kommer HV71 på besök och då slår vi ett ännu större slag för mäns hälsa - samtidigt som vi tillsammans med dig ska slå världsrekord i antalet mustascher i ett och samma rum.

Därför bjuder vi dig med mustasch på fritt inträde på matchen, så låt mustaschen växa ordentligt under de dagar som är kvar till nedsläpp. För att koordinera hur många som kommer och kunna notera det världsrekord vi ska sätta behöver vi att du föranmäler dig genom att klicka här för att ta del av dina fribiljetter - för självklart är du välkommen att ta med någon du tycker om på matchen, någon som inte behöver ha mustasch. (Lösmustascher är självklart varmt välkomna men ger ingen fribiljett. Bär du även skägg ska mustaschen vara framträdande. Fribiljetterna gäller på övre etage.)

Kvällen i ära slår Malmö Arena dessutom upp sina dörrar redan klockan 16:00 med Happy Hour på öl, vin, cider och alkoholfria alternativ i Sportbaren - där vi även serverar hamburgare till halva priset fram till matchstart! Ingång till Sportbaren sker via Percys entré på Hyllie Boulevard 16.

Inte nog med att kvällen ger er årets Movembermatch, under november spelar Redhawks dessutom i specialdesignade matchtröjor på hemmaplan. Tröjorna auktioneras ut till förmån för Movember Foundation och du kan lägga dina bud genom att klicka här!

{!A} {!B}

Christian Winnberg