• Huvudsponsorer

Vi vill bli fler runt matcherna

15 augusti 2017 09:00

Samtidigt som spelarna förgyller publikens tillvaro på isen är det många som jobbar runt densamma för att underlätta allas besök i Malmö Arena. Nu söker Malmö Redhawks fler som vill vara med i det härliga gänget som levererar Sveriges bästa hockeyupplevelse.


De ideellt arbetande runt Malmö Redhawks hemmamatcher är en väldigt viktig del av verksamheten. Nu söker vi ny personal på ett antal områden - och vi hoppas att just du söker!

Publikvärd
Hjälp till runt om matcherna för att skapa ett riktigt bra arrangemang.
Välkommen med din ansökan, där du gör en kort beskrivning av dig själv, till [email protected]. Intervjuer sker den 21 och 22 augusti på Malmö Arena. Vänligen ange vilken dag du önskar komma på intervju när du skickar in din ansökan.

Matcharrangemang
Nu söker vi ny personal till att blåsa upp vår hök, smälla av bomben och se till så att röken ligger perfekt när spelarna ska äntra isen innan match. Är du och ett gäng kompisar intresserade av att bli en del av vårt intro, vid varje hemmamatch? Maila din ansökan till [email protected] och beskriv dig och ditt gäng samt varför just ni passar som en del av matcharrangemanget. Ni behöver vara minst sju personer.

Kommentator juniormatcher
Drömmer du om att bli en ny Lasse Granqvist eller Björn Oldéen? Då har du din chans här. Nu söker vi kommentatorer till LiveArena-sändningar från våra juniormatcher på Malmö Isstadion. Vi söker dig som är hockeykunnig och har ett intresse för att kommentera. Välkommen med din ansökan och en kort beskrivning av dig själv till [email protected].

Hoppas att just du blir ett av våra nya tillskott till den stundande säsongen!