• Huvudsponsorer

Redhawks hälsade på barnen på Skånes Universitetssjukhus

4 juni 2017 10:03
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Samhällsengagemang

I veckan tog Hawkan med sig tre av sina favoritspelare, Erik Andersson, Stefan Warg och Jens Olsson till Skånes Universitetssjukhus i Malmö och skickade tre andra, Cristopher Nihlstorp, Lars Bryggman och Fredrik Händemark till sjukhuset i Lund.


Att komma ut till barnsjukhusen i Malmö och Lund är något som Malmö Redhawks spelare alltid ser fram emot. Att få komma nära de unga fansen och göra deras dag i sjukhusmiljön till ett minne för livet är något som spelarna längtar efter.

I veckan tog därför Hawkan med sig Erik Andersson, Stefan Warg och Jens Olsson till Skånes Universitetssjukhus i Malmö - och skickade samtidigt en annan trio, i form av Cristopher Nihlstorp, Lars Bryggman och Fredrik Händemark, till SUS i Lund - för ett besök.

Tillsammans med barnen blev det pyssel, bordshockey, biljard och innebandy - med andra ord full fart under några timmars tid. Något som uppskattades från alla håll.

– Tack för att ni gav min påg en oförglömlig dag, hälsar ett av barnens föräldrar via Redhawks247.

– Det är fantastiskt att se hur barnen lyser upp av att få spela lite bandy. Att komma och besöka dem ett par gånger per säsong är det minsta vi kan göra. De här barnen är dessutom en oerhört inspiration för mig personligen, säger Cristopher Nihlstorp.