I dag kör vi för Barncancerfonden
Publicerad: 2021-11-30
I dag skriver vi tisdagen den 30 november, en dag som går i givandets tecken. Giving Tuesday uppmärksammas runt om i hela världen och tillsammans med övriga SHL-klubbar, ligans huvudpartner Bauhaus och Barncancerfonden uppmärksammar vi den i form av rörelse. Se mer här hur du kan vara med och ge.

Hjälp oss att ge. I dag är det Giving Tuesday och tillsammans med alla andra SHL-klubbar och ligans huvudpartner Bauhaus vill vi ge till alla som inte har möjlighet att röra på sig på samma sätt som du och jag. I dag spelar vi för alla små hjältar som aldrig får chansen att snöra på sig skridskorna själva. Tillsammans är det dags att sätta Sverige i rörelse och bidra i kampen mot barncancer.

Bauhaus dubblar första miljonen

Du hjälper oss enkelt att hjälpa. Gör som du brukar, ta din powerwalk eller besök gymmet. Sen skänker du en krona per minut du tränar. Du lämnar enkelt ditt bidrag här >>

Det bästa av allt? Det är att Bauhaus sedan dubblar den första miljonen som vi hjälps åt att samla in.

Vill du bidra i kampen mot barncancer? Bidra till insamlingen och sprid ordet; lägg upp en bild på dig som barn, lägg på ett svartvitt filter och uppmuntra fler att bidra - och tagga ditt inlägg i sociala medier med #rorelsemotbarncaner.

{!A} {!B}

Christian Winnberg