Förstärkningar inför damernas slutspurt
Publicerad: 2020-01-24
Fem matcher återstår av DamEttan Södra, där Redhawks toppar två poäng före Karlskrona. Inför avgörandet förstärkt laget med kanadensiskorna Jessica Campbell och Brooklyn Langlois. – Bidrar med ny energi inför de avgörande matcherna, säger sportchef Tomas Kollar.

Den kanadensiska duon Jessica Campbell, 27 år, och Brooklyn Langlois, 26 år, förstärker Redhawks inför avgörandet i DamEttan Södra.

De landade på Kastrup tidigare i dag och ansluter till truppen till morgondagens träning, inför söndagens bortamatch mot Troja/Ljungby.

– Jag tror att detta kommer bli bra för oss. Vi får in två tjejer som kommer gå bra ihop med resten av gruppen och jag tror att de kommer att bidra med ny energi inför de avgörande matcherna som väntar under våren, säger sportchef Tomas Kollar.

Jessica Campbell är en skridskoskicklig forward som bl a har meriter från VM-spel med Kanada.

– Tacksam för chansen att komma hit och vi har fått en fantastisk bild av hela organisationen. Vi hoppas kunna bidra och hjälpa laget att ta hem förstaplatsen i tabellen. Jag ser fram emot att spela redan på söndag, säger Jessica Campbell.

Brooklyn Langlois har starka tvåvägsegenskaper på sin backplats med uppsidor i både offensiven och defensiven.

– Det är jättekul att vara här. Jag hoppas att vi kan bidra med fart och intensitet, att vi kan göra vårt för att bibehålla positionen i tabellen och sträva efter ett avancemang till SDHL, säger Brooklyn Langlois.

{!A}

Christian Winnberg