• Huvudsponsorer

Följ med Redhawks Support på kvartsfinal

16 mars 2019 11:24

Tillsammans gör vi det igen - slår ut Frölunda i en SM-kvartsfinal. Om en vecka, klockan 14:45 lördagen den 23 mars, släpps pucken i Scandinavium, när Redhawks går upp mot göteborgarna i den första ronden av kvartsfinalserien. Självklart ska du vara på plats. Res med Redhawks Support till Göteborg och ge spelarna ditt stöd på plats.


I torsdags kväll stod det klart att det på nytt väntar ett rivalmöte mellan Redhawks och Frölunda i SM-kvartsfinal - precis som för ett år sedan. Vi minns alla hur det gick då, när Redhawks skickade göteborgarna på en tidig semester.

På lördag inleds årets kvartsfinaluppgörelse med match i Scandinavium. Ditt stöd är viktigt även på bortaplan och naturligtvis ska du ta chansen att följa med Redhawks Support till Göteborg och bära fram killarna till seger i rond ett.

För bara 300 kronor följer du med bussen till Scandinavium - och i det priset ingår självklart också matchbiljetten på bortastå.

Vill du hellre sitta. Då kan du åka med bussen för 200 kronor, men köper dina sittplatsbiljetter direkt genom att klicka här! Köp biljetter i anslutning till bortastå på sektion M.

Bussen lämnar Malmö Arena klockan 9:30 på lördagsförmiddagen och beräknas vara tillbaka ca 22 på kvällen, förutsatt att det inte blir förlängning.

Enda kravet för att få följa med på resan är att du är medlem i Redhawks Support. Är du inte medlem nu löser du enkelt ett medlemskap direkt för 150 kronor - som även inkluderar hela nästkommande säsong. Du anmäler dig till resan direkt genom att klicka här!

För frågor om resan, kontakta Redhawks Support på [email protected] eller besök Redhawks Support på Facebook.