• Huvudsponsorer

En vecka till Hockeyns Dag 2020

25 januari 2020 16:00

Lördagen den 1 februari slår vi upp dörrarna till Malmö Arena och bjuder på stor hockeymanifestation. När Redhawks tar emot Luleå om en vecka är det fri entré och tillsammans skapar hockeyfesten. Biljetterna delas ut i huvudentrén från kl. 13:45. Och du, glöm inte att ta med dina nallebjörnar till Teddybear Toss.


Det närmar sig, om bara en vecka är Hockeyns Dag här. Årets mest angelägna hockeyfest. Som vanligt bjuder vi på gratis inträde och biljetterna delas ut i huvudentrén från kl. 13:45.

Du kan även säkra dina platser på förhand. För bara 100 kronor får du en biljett utan att behöva köa. Förköpsbiljetterna fixar du här!

Precis som förra året kör vi en Teddybear Toss i samband med Redhawks första mål i matchen. Så ta med era nallebjörnar och övriga gosedjur så att du också kan vara med och kasta in dem när pucken letar sig in i nät.

Vi hoppas kunna få in 3 000 nallebjörnar och samtidigt, tillsammans med våra partners, kunna hjälpa 3 000 barn i Filippinerna till skolgång. Det är också dit vi skickar alla insamlade gosedjur.

Vi ses på matchen!