• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Dansk landslagsforward till damlaget

8 juni 2021 13:40

Redhawks förstärker laget inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. Den danska VM-forwarden Michelle Weis är klar för spel i Redhawks. – Utmaningen, att kunna steget upp i SDHL, är något som verkligen tilltalar mig, säger Weis själv i en kommentar.


Den tidigare SM-guldvinnaren Michelle Weis, 24, är klar för spel i Redhawks. Forwarden, som kommer att spela VM för Danmark senare i sommar, återvänder för spel i Sverige efter fyra år på college i USA.

– I Michelle får vi in en offensivt skicklig forward med bra fart, som spelat på den absoluta toppnivån, både i Sverige och internationellt. Vi känner henne väl via hennes spel i det danska landslaget och vet att hon kommer passa väldigt bra in i vår grupp, säger Calle Wendt, huvudtränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Under den senare delen av säsongen 2015-16 lämnade Michelle Weis det danska seriesytemet för en flytt till Luleå, där hon blev svensk mästare senare samma vår. Under de fyra senaste säsongerna har hon representerat University of Maine i college-ligan NCAA, där det emellertid inte spelades några matcher under den gångna pandemisäsongen.

– Efter flera år utomlands är det skönt att komma "hem" igen och jag ser verkligen fram emot att börja spela för Redhawks. Jag känner redan många av mina nya lagkamrater och längtar emot att börja träna med tjejerna. Vi har en spännande säsong framför oss och utmaningen, att kunna steget upp i SDHL, är något som verkligen tilltalar mig, säger Michelle Weis själv i en kommentar.

Kontraktet gäller över de två kommande säsongerna med Weis, som kommer att bära #21. Hon ansluter till truppen i augusti.