• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Då släpps lösbiljetterna till premiären

7 september 2021 09:58

Idag har de sista pusselbitarna fallit på plats vad gäller lösbiljettssläpp till den stundande SHL-säsongen. Cirka 800 biljetter kommer att släppas till premiären och startskottet för försäljningen är på fredag klockan 10:00.


De senaste veckorna har de tidigare restriktionslättnaderna möjliggjort för Malmö Redhawks att åter välkomna sin säsongskortspublik till Malmö Arena. Idag står det klart att det även kommer att kunna öppnas upp för ett begränsat antal lösbiljetter under de inledande matcherna. Närmare bestämt cirka 800 stycken – samtliga på övre etage.

Såhär kommer försäljningen att gå till

Som läget ser ut just nu kommer cirka 800 biljetter att släppas och av allt att döma kommer detta att kunna erbjudas så länge som nuvarande restriktioner ligger kvar. Biljetterna kommer att släppas vecka för vecka för att återkommande kunna erbjuda ett så stort antal som möjligt. Varje fredag klockan 10:00 kommer biljetterna till nästa veckas matcher släppas. I vanlig ordning säkrar du dina biljetter via Ticketmaster.se. Du kommer kunna köpa biljetter i sällskap om 1, 2, 3 och 4 personer. Detta för att säkerställa ett korrekt avstånd mellan alla sällskapen. Priset per biljett är 200kr/st.

Exempel:
Fredagen den 10 september släpps biljetterna till matchen den 18 september, fredagen den 17 september släpps biljetterna till matchen den 23 september osv...

Viktigt att tänka på, om du köper lösbiljetter

Som det tidigare kommunicerats har Malmö Arenas läktare delats in i nio celler med egen entré, kiosk och toalett. Sex celler finns på nedre etage och tre celler finns på övre etage. På din biljett kommer du att se vilken entré som gäller för dig och ditt sällskap. Var uppmärksam på var denna entré finns belägen. En sektion- och entrékarta finns i biljettinformationen på länken nedan. Tänk även på att fortsatt hålla minst en meters sällskap till övriga sällskap i arenan och håll dig hemma om du skulle uppvisa någon form av sjukdomssymptom, oavsett om du är vaccinerad eller ej.

Vill du vara garanterad en plats i Malmö Arena?

Antalet tillgängliga lösbiljetter kan komma att variera från match till match och vi räknar med ett hårt tryck på de biljetter som finns tillgängliga. Vill du vara helt säker på att få plats i Malmö Arena så länge som nuvarande restriktioner gäller är ditt säkraste val ett säsongkort. Då kan vi dessutom erbjuda dig plats på nedre etage. Skicka din förfrågan till Madeleine Svensson på [email protected].

Ytterligare biljettinformation finns här >>