• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Tisdag Tis 20 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Tisdag Tis 4 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan

Polsk landslagsspelare klar för Redhawks

5 juli 2018 11:20
Dam

Redhawks förstärker laget med den polska landslagsspelaren Kamila Wieczorek, 21. Ytterforwarden kommer närmast från spel i danska Hvidovre. – Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Redhawks, säger hon.


En ny pusselbit är på plats i lagbygget för Redhawks damlag. I dag har den 21-åriga forwarden Kamila Wieczorek skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Malmö och bli en del av Redhawks. Jag har bara hört bra saker om klubben och jag tror att jag kan fortsätta att utvecklas och bli en bättre hockeyspelare här. Dessutom ska det bli kul att lära känna nya tjejer, men även att få fortsätta att spela med några av mina tidigare lagkamrater från Danmark, säger Wieczorek själv i en kommentar.

Närmast kommer Kamila Wieczorek från den danska huvudstadsklubben Hvidovre, där det i fjol blev spel i både svenska DamEttan Södra och i EWHL, den europeiska ligan med deltagande lag från bl a Österrike, Ungern och Kazakstan. Wiezcorek är en även given i det polska landslaget, som hon debuterade för redan som 15-åring.

Redhawks huvudtränare, Jonatan Salman, känner Wieczorek väl sedan den gångna säsongen.

– Jag har haft Kamila tidigare och hon har precis den profilen som vi söker. Det är en spelare som aldrig viker ner sig, som älskar när det hettar till och som ställer höga krav såväl på sig själv som på sin omgivning. Dessutom kommer hon att bidra med både mål och assist under säsongen, säger han.