Redhawks först i Europa med unikt mervärde
Publicerad: 2018-09-21
Inför match
Den nya mediakuben är på plats i Malmö Arena lagom till lördagseftermiddagens hemmapremiär, när Redhawks tar emot Färjestad. Den nya kuben mäter 165 kvadratmeter och kommer att ge Redhawksfansen helt nya mervärden runt matcherna. Bland annat kommer du på läktaren att live kunna se grafik på vilka spelare som är på isen, så att du enkelt hänger med på vem som är vem i de båda lagen.

Den har varit efterlängtad och nu är den på plats. Malmö Arenas nya mediakub, som mäter 165 kvadratmeter, täcker mer än hela mittcirkeln och är den största i en inomhusarena i Sverige, sitter där den ska inför morgondagens hemmapremiär mot Färjestad.

Den nya kuben är en investering för att höja ditt mervärde som åskådare och supporter till Redhawks. Som första klubb i Europa kommer Malmö Redhawks att kunna visa grafik, live, på vilka spelare som är inne på isen, med spelarens tröjnummer och efternamn. Det gör att du aldrig igen behöver titta ner i något papper för att hålla koll på vem det egentligen är du ser där ute på isen.

Dessutom kommer du även få skottstatistiken live på kuben och vi jobbar även för att framöver kunna krydda med ännu mer exklusiv statistik.

Kom och njut av lördagens hemmapremiär och spana in mediakuben, spelarpresentationen med våra isprojektorer och självklart allt det som sker på isen. Dina premiärbiljetter köper du genom att klicka här!

{!A} {!B}

Christian Winnberg