• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Söndag Sön 4 November Nov
Tisdag Tis 6 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Tisdag Tis 20 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec

Daniel Zaar klar för Malmö Redhawks

7 maj 2017 10:00
Lagbygget

Malmö Redhawks förstärker laget med den 23-årige ytterforwarden Daniel Zaar, som ansluter efter två säsonger i Nordamerika. – Det känns väldigt bra, jag ser verkligen fram emot att spela för Redhawks, säger Zaar själv i en första kommentar efter att ha skrivit på kontraktet.


Malmö Redhawks fortsätter att bygga laget inför den kommande SHL-säsongen. Nu har nästa nyförvärv satt bläck på pappret; Daniel Zaar, 23, har signerat ett tvåårskontrakt med Redhawks.

– Det känns väldigt bra, jag ser verkligen fram emot att spela för Redhawks de två kommande säsongerna, säger Daniel Zaar själv och fortsätter;

– Jag fick en jättebra bild av klubben när jag var nere och träffade hela ledarstaben. Det känns som en klubb som är på uppgång och har ambitioner att ligga högt upp i SHL, något som också matchar mina ambitioner. Jag kommer hem och vill spela i ett vinnande lag och hoppas att jag kan hjälpa Redhawks att vara det samtidigt som klubben kan hjälpa mig i min utveckling.

De två senaste säsongerna har Daniel Zaar tillbringat i Nordamerika, där han spelat 126 AHL-matcher och svarat för 73 poäng (29+44) för Columbus Blue Jackets organisation.

– I Daniel får vi en forward med näsa för målet. Han besitter ett vasst skott med sin högerfattning och vi är övertygade om att han kommer att passa väldigt väl in i vårt lagbygge, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Daniel Zaars kontrakt med Malmö Redhawks löper till våren 2019 och forwarden ansluter till lagets samling redan i morgon förmiddag.

Spelarprofil >>