Fartfyllt Redhawks vann hemmapremiären
Publicerad: 2018-09-22
Matchrapport
MALMÖ. När SHL var tillbaka i Malmö Arena bjöd Redhawks in till en härlig fest. Matchen mot Färjestad var fartfylld, intensiv, chansrik och grinig - och Redhawks gick segrande ur den. Segersiffrorna skrevs till slut till 4-1 sedan Redhawks dragit ifrån i den tredje perioden.

{!A}

En match i benen var vad Redhawks behövde för att hitta rätt igen. Efter en poäng och ett krampaktigt spel i Mora för två dagar sedan bjöd Redhawks på en högoktanig hockey i eftermiddagens hemmapremiär.

Det var ett helt annat lag än för två dagar sedan, men en faktor kvarstod. Redhawks var fortsatt giftiga i powerplay. Max Görtz smällde in ledningsmålet i den spelformen i första perioden och Anton Öhman sköt sitt första Redhawksmål i fem mot fyra strax efter att Färjestad kvitterat.

När trean sedan kom under en avvaktande tvåminutare på Färjestad så tog Redhawks ett bastant grepp om poäng. Det var ett hemmalag som krigade för varandra, var oerhört jobbiga och möta och bjöd på ett spel som publiken älskade.

I slutminuten spikade Henrik Hetta slutresultatet med ett mål i tom bur.

Dina biljetter till Redhawks hemmamatcher köper du genom att klicka här!

MATCHFAKTA, SHL Redhawks vs. Färjestad 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)

12:44 1-0 Max Görtz (Händemark, Komarek) PP1

30:53 1-1 Linus Johansson (M Johansson, Viksten)
33:57 2-1 Anton Öhman (Görtz, E Sylvegård) PP1

44:46 3-1 Marcus Sylvegård (Warg, Komarek)
58:25 4-1 Henrik Hetta (Arell) ENG

Skott: 32-28 (11-13, 15-7, 6-8)
Publik: 6 865 personer