• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

187 070 kronor till välgörande ändamål

14 maj 2020 11:00

Tillsammans med alla er har Malmö Redhawks nu glädjen att lämna över en värdecheck på inte mindre än 187 070 kronor till den skånska biståndsorganisationen Help at Hand. – De insamlade pengarna möjliggör skolgång för tusentals barn i Filippinerna, berättar Help at Hands grundare, Kristian Rankloo.


Tidigare under säsongen genomförde Malmö Redhawks Hockeyns Dag, den nionde i ordningen, där klubben i samarbete med partners arbetar för att stötta utsatta barns drömmar, mål och framtid - och samtidigt bjuder på en härlig dag för våra besökare. Inträdet var gratis och hockeyupplevelsen oförglömlig.

– Syftet med Hockeyns Dag är att blanda nytta med nöje och det känns fantastiskt att både kunna erbjuda en storslagen hockeyupplevelse helt gratis och samtidigt samla in pengar för en god sak, säger Jens Hemström på Malmö Redhawks.

Nytt för i år var att hela välgörenhetssamarbetet gjordes tillsammans med den skånska biståndsorganisationen Help at Hand. Samarbetet sker på två områden, dels med skolgång för utsatta barn och dels med en Teddy Bear Toss under matchen, där vi samlade in gosedjur till barn i Afrika och Asien. Vi ser fram emot att berätta mer om gosedjuren senare.

Help at Hand är en direktverkande biståndsorganisation, grundad av Kristian Rankloo år 2013. Alla bidrag går oavkortat till behövande barn för att hjälpa dem med mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång där det sistnämnda är den bästa hjälpen för en väg ur fattigdom.

– Samarbetet med Redhawks betyder otroligt mycket för Help at Hand och nu kommer de insamlade pengarna oavkortat att möjliggöra skolgång för tusentals barn i Filippinerna. Utbildning ger barnen en möjlighet påverka sina mål och drömmar och med dessa sin egen framtid, säger Kristian Rankloo på Help at Hand.