• Huvudsponsorer

Anton Olsson utsedd till Årets Junior

30 juni 2021 09:17

Under tisdagskvällen genomförde Malmö Redhawks sitt digitala årsmöte för att avsluta den gångna säsongen. I samband med det prisades också den 18-årige backen Anton Olsson som Årets Junior. – Sin unga ålder till trots har an anpassat och etablerat sig som en SHL-spelare, säger Tomas Kollar.


Årets Junior är utsedd. För säsongen 2020-21 tilldelas priset till Anton Olsson. Redhawks 18-årige backtalang visade under hela säsongen prov på vilken hög nivå han håller, när han tog en ordinarie A-lagströja.

– Anton har tagit stora steg i sin utveckling under säsongen och sin unga ålder till trots har han både anpassat och etablerat sig som SHL-spelare. Han kommer att draftas i sommar och med sin skyhöga potential är jag övertygad om att han är en blivande NHL-back, motiverar Tomas Kollar, som inledde säsongen 2020-21 som sportchef för Redhawks elitjuniorer, utnämningen.

Sammanlagt blev det 39 matcher i SHL:s grundserie samt ytterligare två i SM-slutspelet. På dessa snittade Anton Olsson, som även bärgade ett UVM-brons med Småkronorna under säsongen, drygt elva minuters istid per match.