• Huvudsponsorer

Dags att dra igång säsongen på allvar

6 augusti 2017 17:18
Ispremiär

Förra veckan återsamlades Redhawksspelarna efter några veckors individuell träning över sommaren. Och efter en vecka av olika tester är det under måndagen dags att dra igång säsongen 2017-18 på riktigt. Det är nämligen dags för ispremiär och veckan bjuder dessutom på uthämtningsdagar för säsongskort samt Öppet Hus med provsittning för dig som inte haft säsongskort tidigare.


Den närmar sig med stormsteg, hockeysäsongen 2017-18. Under måndagsförmiddagen når vi en en milstolpe under försäsongen, då Redhawks gör sitt första träningspass på is.

Träningspasset är öppet för dig att komma och titta på - och spelarna ser verkligen fram emot att se fans runt om hela rinken i Malmö Arenas träningshall.

Träningen drar igång klockan 10:00 och beräknas hålla på till ca 12:00. Kom och kolla in nyförvärven samt dina tidigare Redhawksfavoriter. Efter träningen finns möjligheten att få autografer samt ta selfies med spelarna, när de lämnar isen och går tillbaka till omklädningsrummet.

Heta träningsderby för juniorerna

Veckan bjuder inte bara på träningspremiär för spelarna. Det stundar även derbymatcher på juniorsidan, där såväl J18 som J20 inleder sina försäsonger med var sin hemmamatch mot Rögle.

J18 är först ut med en match på torsdag, med nedsläpp klockan 15:00 på Malmö Isstadion och J20 följer upp på fredag - på samma tid och samma plats.

Uthämtningsdagar och Öppet Hus

Det är inte bara på isen som det händer grejer. I veckan kan du som köpt säsongskort hämta ut det, på tisdag och onsdag mellan klockan 13:00 och 17:00 är du välkommen till Malmö Arenas biljettkontor, på Arenagatan 17.

På torsdag öppnar Malmö Arena upp sina dörrar och bjuder in till Öppet Hus. Då kan du som inte har säkrat upp din plats till SHL 2017-18 prova upp exakt var du vill sitta och köpa ditt säsongskort. Malmö Arena är öppen mellan klockan 15:00 och 18:00.