• Huvudsponsorer

Auktionsrekord för Redhawks retrotröjor

26 februari 2019 09:00

I går avslutades auktionen på Redhawks retrotröjor - och vilken succé det blev. Ni var med om att bidraga med över 130 000 kronor till förmån för klubbens ungdomsverksamhet. Dessutom slog vi ett nytt rekord gällande snittpris per tröja. Med 5 718 kr per tröja krossades det gamla rekordet med en dryg tusenlapp.


De 23 retrotröjor som Redhawksspelarna bar i hemmamatcherna mot Växjö Lakers och Timrå har nu auktionerats ut. I går kväll lades de avslutande buden och vi fick ett härligt race.

Retrotröjorna, med anor från Raimo Helminens tid i klubben på 90-talet, krossade det gamla auktionsrekordet. Sammanlagt genererade tröjorna 131 511 kronor med ett fantastiskt snitt på 5 718 kronor - en slakt av det gamla snittrekordet på 4 714 kronor.

Emil Sylvegårds tröja var den som genererade det högsta budet på hela 9 000 kronor. Emils tröja ökade dessutom med 50% under den sista timmen. Den som hade störst ökning var Carl Perssons tröja, vars pris steg med hela 70%.

En annan populär tröja var Hawkans. Världens bästa maskots retrotröja budades hem för 5 600 kronor.

Stort tack till alla er som var med och gjorde auktionen till den mest framgångsrika någonsin. Tröjorna kommer att börja skickas ut inom kort.