• Huvudsponsorer

Då är spelarna på plats på Toughest Kids

4 maj 2016 14:19

På lördag visar Malmö förhoppningsvis upp sig från sin bästa sida, med strålande solsken och runt 20 grader, när det är dags för årets upplaga av Toughest på Limhamnsfältet. Malmö Redhawks finns på plats och du har möjlighet att träffa spelarna vid Toughest Kids, banan för de tuffaste barnen.


Det finns många tuffa barn som vill göra Toughest. Därför arrangeras Toughest Kids, en hinderintensiv bana som går parallellt med det ordinarie racet lördagen den 7 maj på Ribban.

Denna dag kommer Malmö Redhawks, i samarbete med Team Rynkeby, också att finnas på plats och dessutom vara med och ta sig igenom banan tillsammans med barnen. Spelarna finns på plats i direkt anslutning till tävlingsområdet mellan kl 10:00 och 16:00.

Utöver att de är med och "tävlar" så kommer de att mingla, skriva autografer och vara tillgänliga för selfies. Ta med barnen och kom ner till Ribban.

Alla startavgifter i Toughest Kids går dessutom oavkortat till välgörande ändamål via Team Rynkeby, så tveka inte om just ditt/dina barn vill köra!

Läs mer om Toughest Kids genom att klicka här.

Spelarna kommer att finnas på plats vid följande tider:

10:00 - 12:00 Jens Olsson
Magnus Häggström
Nicklas Jadeland
Oscar Alsenfelt
Robin Alvarez
Erik Andersson
12:00 - 14:00 Johan Ivarsson
Kim Rosdahl
Nichlas Hardt
Carl-Johan Lerby
Oliver Olsson
Erik Lundblad
14:00 - 16:00 Christoffer Forsberg
Fredrik Händemark
Mattias Persson
Jesper Mångs
Mattias Elfström
Tim Hultstrand