• Huvudsponsorer

Häng med på vinterns travfest med Redhawks

21 december 2017 10:25
ATG

Runt jul och nyår får du flera chanser att fylla på kassan. Mellan den 23 och 31 december avgörs inte mindre än åtta V75-omgångar och i tre av dessa kan du spela tillsammans med Redhawks - och på Nyårsafton jagar vi MultiJackpot tillsammans med dig!


Drömvinster, högklassig sport och en MultiJackpot på Nyårsafton ska hinnas med under Winter Burst. Hela hösten har delar av varje skapad Jackpot gått till den stora MultiJackpoten och insamlingen av vinstpengar fortsätter in i det sista.

Du spelar tillsammans med Redhawks under de tre stora V75-dagarna runt jul och nyår. På lördag är det Uppesittaren med tävlingsstart kl 19. Nästa lördag, den 30 december, kör vi igen och följer upp med MultiJackpot kl 14:30 på Nyårsafton.

Du köper dina andelar här fram till aktuell V75-omgångs spelstopp.

Självklart ligger det miljoner i potten varje tävlingsdag under Winter Burst, fram till Nyårsafton är det garanterat minst 10 miljoner kronor till en ensam vinnare. Under Winter Burst har du chansen att bli miljonär varje tävlingsdag. Besök ATG.se/SHL/tillsammans för att se alla tävlingsdagar och hur du kan vara med på vinterns travfest med Malmö Redhawks.