• Huvudsponsorer

G A M E D A Y ! Kvartsfinal mot Frölunda

25 mars 2019 10:00

SM-slutspelet är tillbaka i Malmö Arena. I kväll väntar ett nytt kvartsfinalmöte med rivalerna i Frölunda, när vi tillsammans ska kvittera matchserien och visa göteborgarna att Malmö är bäst. Bli vår sjätte utespelare och bär fram laget till en ny seger i arenan.


I kväll ska vi kvittera kvartsfinalserien mot Frölunda. Vi minns fjolårets fantastiska slutspelsmatcher mot rivalerna från Göteborg och den härliga stämning alla ni fans bjöd på. Nu är det dags igen.

Ta plats i klacken

Var skillnaden i kvällens match. Ta plats på ståplats och bli en vital del av trycket i Malmö Arena. Sjung fram Redhawks till en ny seger i hemmaborgen och bli vår sjätte utespelare! Köp dina klackbiljetter genom att klicka här!

Njut av matchen på mittlinjen

För bara 370 kronor tar du plats på läktarsektionerna mitt på långsidan. Även om alla platser i Malmö Arena är utomordentligt bra ser du så klart lite bättre när du sitter så nära mittlinjen som möjligt. Säkra dina platser direkt genom att klicka här!

Familjebiljetter från 50 kronor

Missa inte våra förmånliga biljetter på ICA Maxis familjeläktare, där du som vuxen betalar 150 kronor och barn upp till 13 år följer med för bara 50 kronor. Du kan köpa hur många barnbiljetter som helst, men via webben måste du köpa minst lika många barnbiljetter som vuxenbiljetter. Köp familjebiljetterna genom att klicka här!

Match och mat

Njut av en härlig middag i Restaurang Nilsson på Malmö Arena Hotell (vägg-i-vägg med Malmö Arena) innan matchen. Din biljett inkluderat både match och mat väljer du när du valt vilken plats du önskar i sitta eller stå på.